Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ericsson: VDSL2, gigabit-passzív optikai hálózatok, száloptika…

Kütyük

Ericsson: VDSL2, gigabit-passzív optikai hálózatok, száloptika…

A 21st Century Communications World Forumon, Londonban, az Ericsson bemutatta integrált szélessávú hálózati portfolióját, amely egyesíti az Ericsson és a Marconi szélessávú hozzáférési és átviteli hálózatok terén szerzett tapasztalatát. A termékválaszték elősegíti a hálózatüzemeltetők áttérését a nagyteljesítményű szélessávú hálózatokra.

Az integrált portfolió testesíti meg az Ericsson erősségeit a Marconi ez évi megvásárlását követően. A felvásárlás révén az Ericsson végponttól végpontig terjedő infrastruktúra-megoldásokat és –szolgáltatásokat szállít a teljesen IP-alapú hálózatot telepíteni szándékozó üzemeltetők részére.

Az új portfolió szélessávú hozzáférési megoldásokból áll, mint például IP-DSLAM-ok, IP többszolgáltatású hozzáférési csomópontok (IP-MSAN-ok), mikrohullámú és optikai átviteli megoldások, valamint az Ericsson IMS és programozható kapcsolóberendezés (softswitch) megoldásai. A termékválasztékot a vállalat kiterjedt fejlesztési, integrációs és szolgáltatási képességei egészítik ki.

Az Ericsson szélessávú hálózati portfoliója az elkövetkezendő években várhatóan bevezetésre kerülő számos új hozzáférési technológiát és szabványt támogat majd. Ide tartozik a VDSL2 a nagysebességű DSL-hozzáféréshez, a gigabit-passzív optikai hálózatok (GPON), az Ethernet az első kilométeren (EFM) a száloptikás hozzáférési és rádiószabványokhoz, (mint például a WiMAX és a HSDPA) a fix, vezeték nélküli és mobil szélessávú alkalmazások számára.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés