Connect with us

Hirdetés

technokrata

Motorola MING: a legfrissebb okosság

Kütyük

Motorola MING: a legfrissebb okosság

A Motorola bejelentette legújabb okostelefonját, a MING-et.


A Motorola MING tulajdonképpen nem más, mint a közelmúltban bemutatott A1200-as készülék módosított elnevezésű kiadása. A széthajtható kialakítással megáldott, rejtett antennás újdonság tömege mindössze 95 gramm.

A belső TFT kijelző a mai elvárásoknak megfelelően 262 ezer színárnyalatú, feltételezések szerint érintésérzékeny és nem kevesebb mint 240×320 pixeles (QVGA) felbontású, a beépített digitális fényképezőgép segítségével pedig maximum 2 megapixeles (1.600×1.200 képpont) felbontású fotókat lehet készíteni. Az integrált memória nem túl nagy, mindössze 8 MB-os kapacitású, de természetesen van memóriabővítési lehetőség: a készülékbe miniatűr microSD (TransFlash) memóriakártyákat lehet behelyezni.

A háromsávos (GSM 900/1800/1900 MHz) Motorola MING kapcsán említést érdemel továbbá a fejlett multimédia lejátszó alkalmazás, a névjegykártya szkenner funkció, valamint a Bluetooth vezeték nélküli technológia támogatása. Szólnunk kell továbbá a sztereó FM rádióról, a teljes értékű elektronikus levelezési kliensről, valamint a GPRS és EDGE támogatásról. A 850 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátor a gyári adatok szerint maximum 480 órás készenléti időt, illetve 210 perces beszélgetési időt tesz lehetővé.

Kár, hogy a gyártó elsősorban a kínai és hongkongi piacra pozícionálja újdonságát.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés