Connect with us

Hirdetés

technokrata

Vadonatúj sliderphone az LG-től

Kütyük

Vadonatúj sliderphone az LG-től

Az LG fellebbentette a fátylat legújabb sliderphone-járól.


A szétcsúsztatható kialakítással rendelkező LG KF1100 érdekessége, hogy alaphelyzetben mobilként, otthon tartózkodva pedig vezeték nélküli hagyományos készülékként is használható – köszönhetően a Bluetooth vezeték nélküli technológiának.

A csukott állapotban 94,1 milliméter hosszú, 47,2 milliméter széles és 22,8 milliméter vastag LG újdonság egész pontosan 101 grammot nyom a mérlegen. A vizuális megjelenítésről ezúttal egy 176×220 pixeles felbontású, 1,76 colos képátlójú TFT folyadékkristályos kijelző gondoskodik, mely a mai elvárásoknak megfelelően 18 bites színmélységgel (262.144 színárnyalat) büszkélkedhet.

A hátfalba integrált digitális fényképezőgép modul segítségével maximum 1,3 megapixeles felbontás mellett fotózhatunk, de természetesen a videófelvételi üzemmód sem hiányzik a kamerából. A 45 MB-os belső memória bármikor könnyen tovább bővíthető, még pedig miniatűr microSD (TransFlash) memóriakártyák révén.

A Bluetooth 1.2 kompatibilis LG KF1100-on többek közt fejlett MP3 lejátszó szoftvert, valamint hatvannégy szólamú polifonikus csengőhangokat is találunk.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés