Connect with us

Hirdetés

technokrata

Rengeteg BenQ-Siemens újdonság a CeBIT-en

Kütyük

Rengeteg BenQ-Siemens újdonság a CeBIT-en

A BenQ Mobile ezen a héten számos új terméket kíván bejelenteni.


Egyes források tudni vélik, hogy a hivatalosan csütörtökön kezdődő, hannoveri CeBIT 2006 kiállításon összesen hét vadonatúj BenQ-Siemens mobiltelefont fognak bemutatni. Ezek közt lesznek többek közt 2,75G (EDGE), 3G (UMTS), illetve 3,5G (HSDPA) kompatibilis készülékek, Windows operációs rendszerű okostelefonok, integrált Wi-Fi kontrolleres újdonságok, illetve VoIP-képes termékek. Tudni lehet továbbá, hogy a CeBIT-en megtekinthető lesz a Fujitsu Siemens Computers egyik legújabb Pocket LOOX T kéziszámítógépe. Mint ismeretes, a Siemens 50 százalékos tulajdonrésszel rendelkezik ebben a vállalatban.

A hannoveri CeBIT 2006-on debütáló BenQ-Siemens E61 egy alapvetően hagyományos kialakítású, számos divatos színváltozatban kapható mobiltelefon, melynek célközönségét elsősorban a fiatalok alkotják. Érdekesség, hogy a dedikált zenegombokat ezúttal a felső élen helyezték el a fejlesztők, így akár az övtáskából sem kell kivenni a telefont, ha csak a zenei funkciókat szeretnénk használni.

Az elsősorban üzletembereknek szánt BenQ-Siemens CL71 nem más, mint egy divatos szétcsúsztatható kialakítású mobiltelefon, mely alaphelyzetben 97 milliméter hosszú, 46,5 milliméter széles és 17,8 milliméter vastag, tömege pedig egész pontosan 110 gramm. A háromnormás (GSM 900/1800/1900 MHz) készülékben egy 2 colos képátlóval rendelkező, TFT technológiájú folyadékkristályos kijelző teljesít szolgálatot, mely egyrészt 176×220 pixeles felbontásáról, másrészt pedig 262.144 színárnyalatáról ismerszik meg. A hátlapban elhelyezett digitális fényképezőgép modul CMOS technológiájú, és segítségével maximum 1.280×960 pixeles felbontású (1,3 megapixel) fotókat lehet készíteni.

A BenQ-Siemens CF81-ről más első pillantásra lerí, hogy egy muzikális beállítottságú modellhez van szerencsénk: a felhajtható fedlap felső részén dedikált zenelejátszó gombokat találunk, melyeknek köszönhetően a zenei funkciók eléréséhez nem feltétlenül szükséges széthajtani a telefont. Érdekesség, hogy ezek a dedikált gombok teljesen belesimulnak a készülékház felületébe, és abszolút nem bontják meg a formai egységet. A készülékház egyébként fémből készült.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés