Connect with us

Hirdetés

technokrata

Stílusos és filigrán 3G telefon: Sony Ericsson K610i

Kütyük

Stílusos és filigrán 3G telefon: Sony Ericsson K610i

A Sony Ericsson a 3GSM konferencián bejelentette K610i készülékét, egy kis méretű, könnyű UMTS telefont, amely az eddiginél sokkal szélesebb rétegek előtt nyitja meg a 3G világát, elérhető áron.

A mindössze 17 milliméter vastag és 92 gramm tömegű K610i mérete és tömege megegyezik egy tipikus GSM telefonéval, és jelenleg az egyik legkisebb méretű és súlyú 3G telefon a piacon. A készülék mérete ellenére számos fejlett kommunikációs, üzleti és szórakoztató alkalmazással, 2 megapixeles fényképezőgéppel, cserélhető Memory Stick kártyával és Bluetooth összeköttetéssel is rendelkezik.


˝A K610i klasszikus ˝Sony Ericsson˝ stílusú mobiltelefon, kialakítása emlékeztet a jól ismert és rendkívül népszerű T610i készülékre. A formavilág és a számos hasznos és szórakoztató funkció egyensúlya teszi ezt a telefont ellenállhatatlanná˝ – nyilatkozta Wágner Tibor, a Sony Ericsson közép-kelet-európai igazgatója.

A K610i egyszerű, letisztult vonalvezetése, és finom kidolgozása valódi élménnyé teszi használatát tulajdonosa számára. A kategóriájában egyik legkisebb 3G telefon kezelése rendkívül egyszerű és praktikus. Kiváló háttérvilágítással, nagyméretű billentyűzettel és 262 ezer színű kijelzővel rendelkezik.

Az UMTS kapcsolat és a 2 megapixeles fényképezőgép a K610i készüléket a képkészítés és az azonnali képszerkesztés ideális eszközévé teszi – legyen szó üzletről vagy kikapcsolódásról. Segítségével akár fotókkal illusztrált napló is készíthető szöveges kiegészítéssel, mely azonnal feltölthető az internetre, és a képek pillanatok alatt elküldhetők e-mailben vagy MMS -ben is.

A nagysebességű e-mailezés, internet-hozzáférés és az üzleti felhasználást szolgáló számos alkalmazás teszi a K610i készüléket a mobil iroda ideális eszközévé. A szabványos push e-mailek támogatása (P-IMAP) révén az üzenetek közvetlenül a telefonra küldhetők, azaz nem igényelnek külön letöltést. A Flight mode segítségével a felhasználók repülőgépen is végezhetik munkájukat hálózatra történő csatlakozás nélkül.

Az UMTS-kapcsolatot Bluetooth, Infravörös, USB 2.0 háttértár és egy Memory Stick Micro (M2) támogatás egészíti ki. Ez utóbbi 1 GB méretűre is növelhető. Az USB 2.0 segítségével a telefonon tárolt adatok szinkronizálhatók a Microsoft Outlookkal, azaz a naptárban és a névjegyalbumban tárolt adatok mindig naprakészen tarthatók.

Az internet böngészés a K610i készüléken már valóban egy élmény a NetFront böngészőnek köszönhetően. A HTML-oldalak teljes nagyságban jeleníthetőek meg, mivel a fényképek, videofelvételek, szövegek és grafikák az 1,9 colos képátlójú, színes kijelzőhöz vannak igazítva., így egyszerű a böngészés a különböző weboldalak között. Az RSS-hírszolgáltatás új támogatása révén a felhasználók hírszolgálatokra fizethetnek elő, és folyamatosan kaphatják a friss híreket telefonjukra.

A K610i beépített zenelejátszója lehetővé teszi a mobil zenehallgatást. A zenefájlok Memory Stick Micro (M2) kártyán tárolhatók, ami 1 GB nagyságúra bővíthető. A lejátszási listák létrehozása és kezelése igen egyszerű, a termékdobozban található Disc2Phone szoftver segítségével. A zenelejátszó csúcsminőségű zenehallgatási élményt nyújt a kiváló minőségű fejhallgató valamint a beépített hangszínszabályzó segítségével.

A Sony Ericsson K610i UMTS telefon hazánkban sötétvörös és metálszürke színben kapható 2006 második negyedévétől.

Specifikációk:
-2 megapixeles kamera
-2x-es digitális zoom
-Vízszintes kezelőfelület a fényképezőgéphez
-Videohívás (beépített VGA-kamera)
-Videofelvétel és -lejátszás
-Video streaming
-PictureDJ alkalmazás
-SMS és MMS kezelése
-262.144 színt megjelenítő, 1,9 colos képátlójú TFT LCD (176×220 pixel)
-Disc2Phone MP3 átalakítószoftver
-XHTMLés HTML oldalak megjelenítése WAP 2.0 technológiával
-Java MIDP 2.0 alkalmazás
-Médialejátszás (MP3, AAC és E-AAC+ fájlok)
-Zeneletöltés
-Többszólamú polifonikus csengőhangok (72)
-MusicDJ csengőhang-szerkesztő
-Kétdimenziós és háromdimenziós játékok
-USB kábel
-Nagysebességű USB 2.0 háttértár
-Memory Stick Micro (M2) támogatás (jelenleg 1 GB-ig bővíthető)
-Bluetooth
-UMTS és GSM/GPRS 900/1800/1900 kettős mód
-Szabványos push e-mail (M-IMAP)
-Kihangosítás
-Modem
-Szinkronizálás a számítógéppel
-Fájlkezelő
-Beszélgetési idő: maximum 7 óra GSM és maximum 2.5 óra WCDMA
-Készenléti idő: maximum 400 óra GSM és maximum 350 óra WCDMA
-Méret: 102×45,2×16,9 milliméter
-Tömeg: 92 gramm.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés