Connect with us

Hirdetés

technokrata

BenQ-Siemens EF91: 3 megapixeles 3,5G mobil!

Kütyük

BenQ-Siemens EF91: 3 megapixeles 3,5G mobil!

A HSDPA technológiával felvértezett BenQ-Siemens EF91 szétnyitható mobiltelefonon élőben nézhetjük meg a videó- és televíziós felvételeket, 3,2 megapixeles kamerájával pedig kiváló minőségben rögzíthetünk álló és mozgó képeket.


A BenQ Mobile EF91-es készüléke a világ egyik első HSDPA mobiltelefonja. A forradalmian új eszközzel, az innovatív átviteli technológiának köszönhetően rendkívül nagy sebességgel tölthetünk le adatokat mobilunkra.

A fotókhoz, filmekhez és zenékhez ötször gyorsabban férhetünk hozzá, mint a UMTS esetében. A HSDPA (High Speed Download Packet Access) azt is lehetővé teszi, hogy a videoklipeket és televíziós felvételeket az interneten azonos időben nézzük meg a készülék nagyméretű, színes kijelzőjén. Mindezekhez a telefon 3D surround hangzást biztosít.

A szétnyitható EF91-essel videohívásokat is intézhetünk, 3,2 megapixeles, autofókusszal, digitális zoom-mal és fotófénnyel rendelkező beépített kamerájával pedig álló- és mozgóképeket is készíthetünk, így bátran otthon hagyhatjuk fotós eszközeinket. A telefonhoz tartozó cserélhető microSD memóriakártya elegendő tárhelyet nyújt számos felvétel tárolásához.

A készülék nem csak technológiai szempontból élenjáró. Az ívelt vonalú, minőségi anyagokból készült metálfényű EF91 külsejét tekintve is messzemenően megfelel az elvárásoknak.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés