Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új NEC mobiltelefonok a 3GSM Világ Kongresszuson

Kütyük

Új NEC mobiltelefonok a 3GSM Világ Kongresszuson

Az NEC bejelentette, hogy komoly erőkkel képviselteti majd magát a néhány nap múlva kezdődő 3GSM Világ Kongresszuson.


A japán vállalat munkatársai elmondták, hogy a jövő hét hétfőn, vagyis február 13-án kezdődő rangos szakkiállításon megtekinthető lesz az NEC teljes mobiltelefon termékskálája.

A rendezvény látogatói így például többek közt megtekinthetik majd a világ jelenlegi legvékonyabb, széthajtható kialakítású 2,5G (GPRS) készülékét, valamint az NEC nemrégiben bejelentett első 3,5G (HSDPA) mobilját. Ugyancsak ki lesz állítva a gyártó legújabb TV-vevős telefonja, valamint első olyan készüléke, mely nem csak 3G (UMTS), hanem immár Wi-Fi hálózatokban is használható.

Az NEC standjának egyik főszereplője az N500is lesz. A kilapított kagylóformájú készülék pontos méretadatai egyelőre ismeretlenek, mindenesetre a megjelent fényképek alapján több mint valószínű, hogy még a legszűkebb zsebekbe is könnyen becsúsztatható lesz a telefon. A külső kijelző a legfejlettebb OLED technológiára épül, ellenben olyan parányi méretű és monokróm, hogy leginkább csak a pontos idő, illetve a hívófél információ megjelenítésére alkalmas. A belül elhelyezett fő display TFT technológiájú, felbontása pedig teljesen átlagosnak nevezhető: 176×220 képpont.

A fedlapban elhelyezett digitális fényképezőgép modul segítségével maximum 1,3 megapixeles fotók, illetve kisebb felbontású videóanyagok is készíthetők. A belső memória mérete 32 MB. Az i-mode, GPRS és EDGE kompatibilis NEC N500is fejlett zenelejátszó (MP3/AAC/AAC+) alkalmazást kapott, csengőhangjai pedig hatvannégy szólamúak.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés