Connect with us

Hirdetés

technokrata

Motorola TXTR: fürge ujjú mobilosoknak

Kütyük

Motorola TXTR: fürge ujjú mobilosoknak

A Motorola legújabb termékének köszönhetően el lehet felejteni a mobiltelefonok mini billentyűzetén történő kényelmetlen és lassú pötyögést.


A Las Vegas-i CES 2006 kiállításon bejelentett Motorola TXTR tulajdonképpen nem más, mint egy a mobiltelefonokhoz vezetékek használata nélkül csatlakoztatható, teljes értékű QWERTY billentyűzet. A korábbi hasonló megoldásoktól elsősorban az különbözteti meg a Motorola újdonságát, hogy többek közt egy nagyméretű folyadékkristályos kijelző is helyet kapott rajta, melyen megjelenik az általunk beírt szöveg. Az erős háttérvilágítású LCD-n négy sorban, soronként maximum 20 karakter jeleníthető meg.

A Motorola TXTR mindössze 54×18 milliméter méretű, tömege pedig nem éri el az 50 grammot. A négynyelvű (angol, spanyol, portugál, francia) billentyűzet egyetlen feltöltéssel akár 24 órán keresztül is üzemképes.

A kereskedelmi forgalomban valamikor 2006 első felében debütáló Motorola TXTR a Bluetooth 1.1 és 1.2 technológiával kompatibilis és nem csak mobiltelefonokkal, hanem más TXTR készülékekkel is képes közvetlen kommunikációra.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés