Connect with us

Hirdetés

technokrata

Exkluzív: Itt a Motorola V361 kagylómobil

Kütyük

Exkluzív: Itt a Motorola V361 kagylómobil

A Motorola elkészítette a kiváló ár/teljesítmény mutatójú Motorola V360 utódját.


A Motorola V361-nek beszédes típusjelzése van: ezúttal nem egy vadonatúj fejlesztésről, hanem egy enyhén ráncfelvarrt modellről beszélhetünk. A rejtett antennás, kagylóformájú készülék alaphelyzetben 90 milliméter hosszú, 47 milliméter széles és 24 milliméter vastag, miközben tömege sajnos nem kevesebb mint 110 gramm. A nagy tömeg megbocsájtható lenne, ha 3G modellről lenne szó, azonban a V360 csak GPRS és EDGE támogatással rendelkezik.

A 176×220 pixeles felbontású belső folyadékkristályos kijelző TFT technológiájú és 262 ezer színt képes a szemünk elé tárni, a 96×80 képpontos külső LCD viszont csak monokróm. A háromsávos (900/1800/1900 MHz) GSM modullal felszerelt készülék digitális fényképezőgépe sajnos még mindig csak VGA, vagyis 640×480 pixeles felbontású, a belső memória pedig microSD (TransFLash) memóriakártyák segítségével bővíthető.

A Motorola V361 kapcsán szólnunk kell még többek közt a fejlett MP3 lejátszó alkalmazásról, a Bluetooth és USB adatátvitelről, a Push To Talk technológiáról, valamint a 810 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátorról.

A készülék várható ára, illetve piaci debütálásának pontos időpontja egyelőre ismeretlen.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés