Connect with us

Hirdetés

technokrata

Exkluzív: BenQ S88 – OLED-es, 2 megapixeles mobil

Kütyük

Exkluzív: BenQ S88 – OLED-es, 2 megapixeles mobil

A BenQ Mobile hamarosan közvetlen ellenfelet kíván állítani a Sony Ericsson egyik legsikeresebb modelljének, a K750i-nek.


A BenQ S88 típusjelzésű vadonatúj fejlesztés nem más, mint egy hagyományos kialakítású, rejtett antennás mobiltelefon. Az egyelőre ismeretlen méretű és tömegű készülék legérdekesebb része talán a kijelző: a 2 colos képátlóval rendelkező display nem cSTN, vagy TFT, hanem a legfejlettebb OLED technológiára építkezik, valamint 176×220 pixeles felbontású és 262 ezer színárnyalatú.

A hátfalba integrált digitális fényképezőgép modul a mai elvárásoknak megfelelően 2 megapixeles felbontással rendelkezik, ezenkívül pedig többek közt autofókuszt, tizenhatszoros digitális zoomot, valamint vakut is magáénak tudhat. A kamera segítségével lőtt fotók és videók nem csak a belső memóriában, hanem miniSD (Secure Digital) memóriakártyán is eltárolhatóak.

A speciális fémborítású BenQ S88 további fontosabb specifikációi közé tartozik az MP3 lejátszó, az elektronikus levelezési kliens, a Bluetooth kompatibilitás, valamint a PictBridge nyomtatási lehetőség. A telefon várhatóan 2006 első negyedévében fog bemutatkozni – ára egyelőre ismeretlen.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés