Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ingyenes mobilozás és grátisz luxustelefonok!?

Kütyük

Ingyenes mobilozás és grátisz luxustelefonok!?

Egy most indult új mobil szolgáltató nem kevesebbet ígér, mint korlátlan ingyenes telefonálást és időről időre ingyenesen juttatott telefonokat.


No persze, mint tudjuk, mindennek meg van a maga ára, így a Voce nevezetű vállalat sem csupán a két szép szemünkért szolgáltat mindenféle jó dolgot. Egész pontosan arról van szó, hogy a Voce előfizetői egy 1.500 dolláros (322 ezer forint) belépési díj kifizetését követően, illetve nem kevesebb mint 500 dolláros (107 ezer forint) havidíj ellenében bármikor bármennyit beszélhetnek telefonjukon, ezenkívül pedig az adatforgalomért sem számláz ki semmit a szolgáltató.

Ezen túlmenően a tehetős előfizetők számára garantálják, hogy négyhavonta, vagyis évente háromszor kapnak egy vadonatúj mobiltelefont. Tudni lehet, hogy a Voce csak és kizárólag olyan exkluzív telefon márkákkal fog foglalkozni, mint amilyen például a Mobiado, vagy a Vertu. Ezek a gyártók egyébként különböző Nokia modellekre építik fel saját, első osztályú minőséget és luxust képviselő mobiljaikat.

A Voce egyébként egy MVNO (Mobile Virtual Network Operator), vagyis egy mobil virtuális hálózati szolgáltató. Magyarul ez azt jelenti, hogy a Voce féle szolgáltatás infrastrukturális hátterét nem saját maga, hanem valamely másik, ˝valódi˝ operátor biztosítja. Konkrétan a Voce az Egyesült Államokban a T-Mobile, a Sprint és a Cingular hálózati kapacitását fogja használni.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés