Connect with us

Hirdetés

technokrata

Nokia E61: mobil e-mailre kihegyezve

Kütyük

Nokia E61: mobil e-mailre kihegyezve

A Nokia E61 a manapság legnépszerűbb mobil e-mailes készülékek ismerős jegyeit viseli, mégis hihetetlenül vékony, és erőteljes új szolgáltatásokkal bír.

A bármely kézzel pofonegyszerűen használható készüléken négy irányban mozgatható joystick és teljes billentyűzet található, ráadásul a 16 millió színárnyalatot megjelenítő kijelzőn minden eddiginél egyszerűbben írhatunk e-mailt.


A többféle, például Blackberry Connect, GoodLink, Nokia Business Center, Seven Mobile Mail, Seven Always-On Mail és Visto mobil e-mail klienset támogató Nokia E61 zökkenőmentes és kódolt mobilkapcsolatot kínál. A telefon teljes körű dokumentum-kezelést (dokumentumok, táblázatok, prezentációk, PDF megnyitó, és ZIP tömörítő), és szerkesztést (dokumentumok, táblázatok, és prezentációk) biztosít. A Nokia E61 emellett a Nokia E60-nal és Nokia E70-nel megegyező, fejlett üzleti hívás-, és IP-alapú telefónia-funkciókészletet tartalmazza. A Nokia E61 telefonálás közben is képes az elektronikus levelek fogadására és küldésére.

A Nokia E61 a GSM 850/900/1800/1900, és a WCDMA 2100 hálózaton működik.

Az új Nokia Eseries készülékek a világ vezető okostelefon szoftverének platformjára, a Series 60 legújabb verziójára épülnek. A Series 60 3rd Edition, a Symbian OS 9.1 operációs rendszerrel együtt egységes alkalmazási környezetet biztosít a Nokia E60, a Nokia E61, és a Nokia E70 számára. Az alkalmazások között a több ország közötti zökkenőmentes barangolást biztosító, többféle GSM és 3G (WCDMA) cellás hálózat támogatását, valamint egy sor helyi csatlakozási lehetőséget, így WLAN-t, Bluetooth-t, infravörös csatlakozást, és USB 2.0-t találhatunk.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés