Connect with us

Hirdetés

technokrata

Sony Ericsson P970: érkezőben egy kisebb okostelefon?

Kütyük

Sony Ericsson P970: érkezőben egy kisebb okostelefon?

Alig néhány hete, hogy bemutatkozott a Sony Ericsson sokak által várva várt P990-es okostelefonja, és máris megérkeztek az első információ morzsák és kémfotók a gyártó következő smartphone újdonságával kapcsolatban.


Különböző pletykák szerint a japán-svéd vállalat egy lényegében a P990 kistestvérének tekinthető készülékkel fog hamarosan megjelenni a piacon. A készülőfélben lévő mobiltelefonnak egyelőre még a pontos típusjelzése sem ismeretes (talán P970), mindenesetre tekintsük át röviden, hogy körülbelül mit várhatunk tőle.

Mivel a készülék jelentősen kisebb fizikai méretekkel rendelkezik, mint bátyja, a Sony Ericsson P990, a teljes értékű QWERTY billentyűzetről ezúttal sajnos le kell mondanunk, azonban az érintőkijelzős adatbevitel természetesen továbbra is megmarad. A TFT technológiájú display előreláthatólag 240×320 pixeles felbontással fog bírni, és nem kevesebb mint 16 millió színárnyalatú lesz, de elképzelhető, hogy meg kell majd elégednünk 262 ezer színnel.

A hátfalban elhelyezett digitális fényképezőgép modul lelke egy 2 megapixeles CCD képszenzor lesz, mely egyrészt 1.600×1.200 pixeles felbontású fotók, másrészt pedig QVGA felbontású videók készítésére lesz alkalmas.

Az UIQ 3.0 interfészre épülő smartphone a várakozások szerint 3G képes lesz, ellenben a Wi-Fi támogatás hiányozni fog belőle. A hivatalos bejelentés időpontjával, illetve a várható árral kapcsolatban egyelőre semmit sem lehet tudni.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés