Connect with us

Hirdetés

technokrata

Electronic Arts mobil játékok a Vodafone live!-ban

Kütyük

Electronic Arts mobil játékok a Vodafone live!-ban

Az Electronic Arts és a Vodafone bejelentették, hogy megállapodást kötöttek az Electronic Arts legnépszerűbb játéksorozatainak mobiltelefonos megjelenéséről a Vodafone live! szolgáltatás európai, egyiptomi, dél-afrikai, ausztráliai és új-zélandi felhasználói számára.

A Vodafone live! szolgáltatás felhasználói számára népszerű Electronic Arts-játékok válnak letölthetővé, elsőként az EA SPORTS FIFA 06 Mobil változata, amely idén ősszel a Vodafone és az Electronic Arts közös reklámkampányával jelenik meg. Ezt hamarosan más játékok is követik majd, többek között a The Sims 2 és a Need for Speed Most Wanted. Az Electronic Arts 2006 végére 15-20 mobiljátékot jelentet meg Európában.

˝A mobil játék mindig is alapvető multimédiás szolgáltatásaink közé tartozott, vonzereje pedig egyre nő felhasználóink körében˝ – mondta Graeme Ferguson, a Vodafone globális tartalomfejlesztésért felelős igazgatója. ˝Az Electronic Arts megjelenése a mobiljátékok színterén a piac új érettségi szintjét mutatja. Reméljük, hogy együttműködésünk révén páratlan tartalmat és szolgáltatást nyújthatunk felhasználóink számára˝.

A Vodafone hatalmas nemzetközi ügyfélbázisa számára akár menet közben is letölthetővé válnak az izgalmas szórakozást ígérő játékok, így a Vodafone szolgáltatásai egyesülnek az Electronic Arts igényes grafikai fejlesztéseivel és kiváló szórakozást nyújtó játékmenetével.

A szolgáltatás a következő országokban lesz elérhető a Vodafone live! előfizetői számára: Ausztrália, Ausztria, Belgium, Ciprus, Cseh Köztársaság, Dél-Afrika, Egyesült Királyság, Egyiptom, Franciaország, Görögország, Hollandia, Horvátország, Írország, Izland, Magyarország, Németország, Olaszország, Luxemburg, Málta, Portugália, Spanyolország, Svájc, Svédország, Szlovénia és Új-Zéland.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés