Connect with us

Hirdetés

technokrata

Mini hifi rendszer lesz a Sony Ericsson W800i zenemobilból

Kütyük

Mini hifi rendszer lesz a Sony Ericsson W800i zenemobilból

Megjelent egy új mobiltelefonos kiegészítő, mellyel mini hifi készülékké varázsolható a Sony Ericsson első Walkman zenemobilja, a W800i.

A természetesen a K750i-vel és a D750i-vel is kompatibilis hangszóró rendszer jelenleg még csak Hongkongban kapható, de a közeljövőben várhatóan Európában is meg fog jelenni.


A készülék alaphelyzetben összecsukva tárolható, így nem foglal sok helyet és könnyen szállítható. Amennyiben használatba szeretnénk venni, egyszerűen csak ki kell forgatni oldalra a két hangszórót, majd pedig a mobiltelefont be kell helyezni a középen található slotba. A spéci hangrendszeren többek közt egy 3,5 milliméteres audió bemenetet is találunk, így az nem csak a Sony Ericsson féle zenemobilokkal használható. Az árral kapcsolatban egyelőre nincsenek pontos információink.

A Sony Ericsson W800i az első termék, amely egyesíti egy mobiltelefon és egy Walkman – minőségi, digitális zenelejátszó – tulajdonságait 30 órányi akkumulátor élettartammal, valamint 2 megapixeles kamerával. Ráadásul mindezt egy keskeny, könnyű és ultrastílusos formatervezésű készülékbe csomagolva.

A Sony világhírű Walkman mobil zenei öröksége méltán teszi komoly versenytárssá a W800i-t a digitális zenelejátszók piacán – a hangminőség ugyanis kitűnő. A készüléket minőségi, sztereó fülhallgatókkal látták el. A W800 bizonyítottan kompatibilis az MP3 ipari standarddal és az AAC zenei fájlformátumokkal. A tárolási kapacitása is bőséges, minthogy a 0,5 GB Memory Stick Duo-val látták el, amely mintegy 150 zenei felvétel, vagy 10-12 teljes CD anyagának tárolására teszi képessé. A lejátszóra történő zenei letöltés a Disk2Phone szoftvernek köszönhető, amely a zenei CD-k gyors és kényelmes áttételét teszi lehetővé a telefonra számítógép segítségével. A gyűjtemény naprakészen tartása sem okoz problémát, mivel a szoftver segítségével könnyen tallózhatunk, válogathatunk, kereshetünk, áttölthetünk és törölhetünk a zenei fájlokban.

A készülék további előnye, hogy tömege kevesebb, mint 100 gramm, pedig a W800i 2 megapixeles kamerát is tartalmaz: automata fókusszal, fényerő-szabályozással, aktív lencsevédővel és digitális kamera interfésszel, amellyel bármilyen körülmények között kitűnő képek készíthetők. A W800i használati köre kibővíthető olyan hasznos kiegészítők segítségével, mint az MMC-60 zenei csatlakozóvezeték, amellyel a készülék egy sztereó hifi berendezéshez csatlakoztatható a műsorszámok lejátszása céljából, valamint a HCA-60 autós kihangosító, amely lehetővé teszi, hogy a zenét az autó hangszóróin keresztül hallgathassák.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés