Connect with us

Hirdetés

technokrata

Vodafone Házimobil: otthoni mobilozás – olcsón!

Kütyük

Vodafone Házimobil: otthoni mobilozás – olcsón!

Az új csomag lehetővé teszi, hogy a mobil előfizetők otthonukból kedvező hívásdíjon telefonálhassanak.

A Vodafone Házimobil tarifa esetében az ügyfél által megadott címhez Vodafone Házimobil területet rendelünk hozzá, ami az adott címen lévő szolgáltatási területet foglalja magában. A szolgáltatás csak erről a területről igénybevehető feltéve, hogy a GSM szolgálattás műszaki és földrajzi feltételei ott fennállnak.

A szolgáltatás havidíja 0 forint, a percdíj csúcsidőn kívül minden vezetékes hálózatba 5,90 forint, csúcsidőben (hétfő-péntek 08:00-20:00) pedig minden vezetékes hálózatba 9,90 forint.

Hálózaton belüli opció: Havi 625 forintért a hálózaton belüli hívások díja bármely időszakban 60 forint hívásonként, a hívás hosszától függetlenül. Csak magánszemélyek számára elérhető opció. A hívásokat 60 perc után automatikusan bontjuk.

˝0 forint˝ opció: Havi 4.990 forint opciós díjért az előfizető munkanapokon 16 órától 10 óráig illetve hétvégén egész nap díjmentesen telefonálhat hálózaton belül. Csak magánszemélyek számára elérhető opció. A hívásokat 60 perc után automatikusan bontjuk.

A roaming, a hívásátirányítás és a visszahívás hangpostából szolgáltatás a Házimobil ügyfelek számára nem elérhető.

A Vodafone Házimobil tarifa esetében kimenő hanghívást csak a Vodafone Házimobil területen lehet kezdeményezni. Kivétel ez alól: 1270, 1750, 1751 és a segélyhívók.

Ha az előfizetőnek az előfizetői jogviszony fennállása alatt, 6 egymást követő számlázási cikluson keresztül nincs sem opciós havidíja, sem díjköteles forgalma a Vodafone Házimobil előfizetéséről , akkor a szolgáltató élhet az Általános Szerződési Feltételek szerinti felmondási jogával.

A szolgáltató a Vodafone Házimobil szolgáltatásra vonatkozó számlák előfizető részére történő megküldésénél eltérhet az Általános Szerződési Feltételekben rögzített számlaküldési eljárástól. Ha az előfizető által az egyes számlázási ciklusokban, legfeljebb három egymást követő alkalommal a számlák összege együttesen nem éri el a bruttó 300 forintot, a szolgáltató a számlát legkésőbb az utolsó számlaküldéstől számított 3 hónap múlva küldi.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés