Connect with us

Hirdetés

technokrata

12 milliméter vastag, ultra-vékony kagylómobil

Kütyük

12 milliméter vastag, ultra-vékony kagylómobil

Az NEC vadonatúj fejlesztésű ultra-vékony mobiltelefonja a napokban felbukkant a hongkongi piacon.


Az L1 fejlesztési kódnevű, NEC e949 típusjelzésű mobil újdonság vastagsága mindössze 11,9 milliméter, és ehhez 90,8 milliméteres hossz, valamint 47,9 milliméteres szélesség tartozik. A széthajtható kialakítású, extravagáns megjelenésű készülék egész pontosan 94 grammot nyom a mérlegen. Különböző források szerint a készülék rövid időn belül Olaszországban, Oroszországban és Ausztráliában is kapható lesz, azt azonban egyelőre nem lehet tudni, hogy Magyarországra pontosan mikor érkezik meg, ha megérkezik egyáltalán valamikor.

A háromsávos (GSM 900/1800/1900 MHz) működésű NEC e949 GPRS Class 10 kompatibilis, viszont az EDGE és a 3G támogatás sajnos hiányzik belőle. Különlegességnek számít, hogy az 1,9 colos képátlójú belső kijelző nem LCD, hanem a legfejlettebb OLED technológiákra építkezik, és nem mellékesen több mint 65 ezer színárnyalatot képes megjeleníteni és 176×220 pixeles felbontású. A külső display nem színes, hanem csak monokróm. A videófelvevős beépített digitális fényképezőgép 1,3 megapixeles felbontású, a segítségével készített felvételek pedig a 32 MB méretű memóriában tárolhatók el.

Említést érdemel továbbá a hatvannégy szólamú polifonikus hangzásvilág, a Bluetooth kompatibilitás, valamint az MP3 és MPEG4 lejátszási képesség.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés