Connect with us

Hirdetés

technokrata

Need for Speed: az üldözés a mobilokon is folytatódik

Kütyük

Need for Speed: az üldözés a mobilokon is folytatódik

Az EA bemutatta a Need for Speed Most Wanted mobiltelefonokra fejlesztett verzióját.


Az Electronic Arts bejelentette, hogy a kritikusok által is elismert Need for Speed sorozat legújabb része, a Need for Speed Most Wanted idén ősztől világszerte, a legtöbb mobilkészüléken elérhető lesz. A háromdimenziós játék, amely a rajongókat a tiltott utcai autóversenyek és a legkeményebb autósüldözések világába kalauzolja el, tengernyi kihívással, valódi márkás autókkal és élethű játékkörnyezettel büszkélkedhet.

A mobilra fejlesztett Need for Speed Most Wanted verzió a játékosokat egy őrült futamra csábítja Rockport utcáin. Keresztülszáguldva a város utcáin vagy a parti lokálokon, a versenyzőknek fej-fej mellett kell küzdeniük az igazi nehézfiúkkal, átverve a rendőrséget és folyamatosan bővítve egyéni bűnlajstromukat, azért hogy a legkeményebb és legkeresettebb száguldókká váljanak.

A mobiltelefonra fejlesztett verzió egy speciális ˝Gyors Játék˝ módot is biztosít az úton lévő játékosok számára, a ˝Karrier˝ mód pedig karrierépítési lehetőséget és a szimpla száguldásnál jóval összetettebb játékélményt kínál. A 3D-s grafikát és valósághű vezetési élményt biztosító játék több mint negyven versenyt és számos opciót kínál, emellett hihetetlen lóerőkkel, illetve speciális extrákkal rendelkező márkás autók egész sorát vonultatja fel.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés