Connect with us

Hirdetés

technokrata

2,3 megapixeles CCD kamerás zenemobil újdonság

Kütyük

2,3 megapixeles CCD kamerás zenemobil újdonság

Akinek a múlt héten debütált Motorola ROKR esetleg nem lenne elég iPod-szerű, az jobban teszi, ha a Sharp egyik vadonatúj készüléke felé kacsintgat.


A külsőre sokkal inkább egy hordozható zenelejátszóra, semmint egy mobiltelefonra hasonlító készülék széthajtható kialakítást kapott. A kívül elhelyezett, 1,3 colos képátlójú folyadékkristályos kijelző ugyan csak monokróm, azonban tökéletesen megfelel arra, hogy a zenelejátszási funkciókat megjelenítse.

Mondanom sem kell, hogy a telefon dedikált zenegombokat kapott, melyek segítségével a kezelés lényegében gyerekjáték. A hangkeltésről nem is egy, hanem rögtön két hangszóró gondoskodik, tehát a sztereóhangzás biztosítva van, de ezenkívül természetesen egy sztereó headsetet is mellékel a gyártó.

Természetesen a digitális fényképezőgép modul sem hiányzik a harmadik generációs (3G) hálózatokban is használható Sharp 803T-ből: a kamera lelke nem más, mint egy 2,3 megapixeles felbontású CCD képszenzor, melynek segítségével maximum 1.728×1.296 pixeles felbontású fotók készíthetők. Ez némileg nagyobb a Sony Ericsson féle W800-as zenemobil felbontásánál.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés