Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ingyen ADSL az év végéig az Externettől

Kütyük

Ingyen ADSL az év végéig az Externettől

512Kbit/s sebességű, korlátlan ADSL-csomagot dobott piacra magánelőfizetőknek az Externet. A szélessávú elérésért 2005. december 31-ig nem számláz havidíjat a szolgáltató.

Újdonság az Externetnél a „Szereld magad” ADSL, melynek megrendelését követően az előfizető maga köti be az Externet által házhozszállított modemet az otthoni telefonaljzatba, így a lehető leggyorsabban juthat internet-kapcsolathoz, nem kell heteket várnia a szakemberek kiszállására. A modem telepítése alig pár percet vesz igénybe, amit a részletes útmutató is segít, ezt követően máris használható a korlátlan, széles sávú internet-hozzáférés. Minden ADSL-kapcsolathoz ingyenes spam- és vírusszűrést, valamint díjmentes tűzfalas védelmet is biztosít az Externet.

A „Szereld magad 512” hozzáférés havidíja 0 forint 2005. december 31-ig, a jövő évtől is mindössze bruttó 6990 forintos díjat kell fizetniük az ügyfeleknek az internetért. A kedvezményes havidíj az ADSL-modem árát nem tartalmazza, a modem ára bruttó 5990 forint (magában foglalja a futár költségét is). Amennyiben valaki nem szeretné saját kezűleg üzembe állítani a modemet, az Externet szakembergárdája külön díj ellenében az ország teljes területén segítséget nyújt ebben.

2006. január 1-től a kormányzat várható ÁFA csökkentésének köszönhetően a szolgáltatás havidíja bruttó 6710 forintra módosul.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés