Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ragyogó kijelző és nagy felbontású CCD kamera egy új telefonban

Kütyük

Ragyogó kijelző és nagy felbontású CCD kamera egy új telefonban

A Pantech most egy leginkább a Sony Ericsson féle S700-aséhoz, vagy a Motorola V80-aséhoz hasonló, elforgatható kialakítású új mobiltelefonnal rukkolt elő.


A keresztségben Pantech PT-S120 nevet kapott újdonság csúcskategóriás kijelzőt, illetve digitális fényképezőgép modult kapott.

A TFT technológiájú folyadékkristályos kijelző 240×320 pixeles felbontása roppant részletgazdag képmegjelenítést tesz lehetővé, a 262 ezer színárnyalat pedig élethű színátmeneteket tár a szemünk elé. A kamera 2,1 megapixeles felbontású felvételeket készít, és érdekessége, hogy nem a megszokott CMOS, hanem az újabb CCD technológiára építkezik.

Az alaphelyzetben 101 milliméter hosszú, 48 milliméter széles és 23,3 milliméter vastag készülék 130 gramm tömegű. A Pantech PT-S120 további fontosabb specifikációi közé tartozik többek közt a beépített GPS navigációs modul, a fejlett TTS (Text To Speech), vagyis szövegfelolvasási technológia, illetve a csatolmányokat is minden további nélkül kezelő elektronikus levelezési kliens.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés