Connect with us

Hirdetés

technokrata

Siemens C72: novembertől Magyarországon is

Kütyük

Siemens C72: novembertől Magyarországon is

A Siemens új mobiltelefonnal jelentkezik a piacon: ha buliban vagyunk, nyaralunk, vagy éppen vásárolunk, az C72 ideális partner, hogy megosszuk élményeinket barátainkkal és családunkkal.


A Siemens legújabb mobiltelefonja jól ötvözi a multimédiás kommunikációt, valamint a kényelmes és egyszerű kezelhetőséget. A telefon négyszeres digitális zoom-mal ellátott VGA kamerájával bármilyen helyzetben készíthetünk fotókat, amelyeket azonnal továbbíthatunk MMS-ben, akár több telefonszámra is.

A háromnormás (GSM 900/1800/1900 MHz) Siemens C72-ben egy 128×128 pixeles felbontású, TFT alapú folyadékkristályos kijelző teljesít szolgálatot, mely 16 bites színmélysége révén mintegy 65 ezer színárnyalatot képes megjeleníteni.

A háromsávos készülék különösen hasznos útitárs a világjárók számára. A logikusan felépített menürendszer és a jól átlátható billentyűzet révén a C72 használata egyszerű. A vékony, kézbesimuló telefon csillogó ezüst színe elegáns megjelenést kölcsönöz a készüléknek. A C72-t többszólamú csengőhangjai, logói, a benne található játékok, valamint letölthető képek és alkalmazások segítségével könnyedén testre szabhatjuk.

A mobiltelefon akár 300 órás készenléti és 300 perces beszélgetési ideje garantálja, hogy a C72-vel hosszan és nyugodtan beszélgethetünk.

A készülékhez számos Siemens tartozékot, fülhallgatókat, autós készleteket, töltőket, adatkábeleket, tartalék akkumulátort és praktikus telefontokokat vásárolhatunk. Az ezüstszínű, Liquid Silver fantázianévre hallgató C72 várhatóan 2005. novemberétől lesz kapható a magyarországi üzletekben.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés