Connect with us

Hirdetés

technokrata

Érkezőben két vadonatúj HP PDA

Kütyük

Érkezőben két vadonatúj HP PDA

Spanyol lapértesülések szerint a Hewlett-Packard hamarosan egy újabb kéziszámítógép sorozattal fog megjelenni a piacon.


A HP rx1900-as Pocket PC széria két tagból áll, az iPAQ rx1950-ből és az iPAQ rx1955-ből. Ezek egyébként az első olyan iPAQ modellek, melyeken már a legújabb Microsoft operációs rendszer, a Windows Mobile 5.0 (Magneto) teljesít szolgálatot.

A megfelelő számítási teljesítményről ezúttal egy 300 MHz-es frekvencián üzemelő, Samsung S3C2442 típusjelzésű mikroprocesszor gondoskodik, még pedig 64 MB ROM és 32 MB SDRAM memória társaságát élvezve. A bővítőhelybe nem csak SD (Secure Digital) memóriakártyák, hanem akár egyéb kommunikációs kártyák is behelyezhetők, lévén, hogy a slot SDIO kompatibilis.

A 3,5 colos képátlóval rendelkező TFT display teljesen átlagos specifikációkkal bír: 240×320 pixeles felbontása mellé egész pontosan 65.536 színárnyalat társul. A HP rx1900-as széria gyárilag kap infravörös portot és Wi-Fi (802.11b) kontrollert, viszont például a Bluetooth kimarad belőlük. Mindkét modellben egy 1.100 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátort teljesít szolgálatot – az egyetlen különbség közöttük, hogy az egyik kamerás, a másik pedig kamera nélküli.

A várható árral és a hivatalos bejelentés dátumával kapcsolatban egyelőre nincsenek pontos információink.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés