Connect with us

Hirdetés

technokrata

Domino Aktív: 15 forintos mobil percdíj

Kütyük

Domino Aktív: 15 forintos mobil percdíj

A T-Mobile augusztus 15-től a rendszeres mobilhasználók számára különösen kedvező díjcsomagot kínál Domino Aktív néven.

A Domino Aktívval könnyebben tervezhetők a költségek, hiszen a 450 forintos, 30 napra szóló időszaki díj ellenében mindig kedvező percdíjakat kínál. Csúcsidőben 25, csúcsidőn kívül és hétvégén mindössze 15 forintért hívható több mint 7,5 millió hazai T-Mobile-os és vezetékes előfizető. A más mobilhálózatokba irányuló hívások díja csúcsidőben 35, csúcsidőn kívül pedig mindössze 25 forint. Az új Domino Aktívat bármely Domino kártyás T-Mobile-os díjmentes díjcsomagváltást követően igénybe veheti. A beszélgetések mellett a Domino Aktívval a rövid szöveges üzenetek díja is egyszerűen csökkenthető. Alig 150 forintos időszaki díj ellenében ugyanis a belföldi előfizetőknek 15 forintért küldhető SMS.

A Domino Aktív alacsony percdíjai mellé további kedvezményt kínál a korábban bevezetett T-Percek csomag. A kiegészítő T-Percekkel havonta 1.200 forintért 600 percnyi beszélgetés vásárolható. A csomagban foglalt percek este 10 és reggel 7 óra között, valamint egész hétvégén a T-Mobile és a Magyar Telekom előfizetőinek felhívására használhatók fel.

A Domino Aktív díjcsomag esetében a forgalmi díjak mérése 60 másodperces egységekben történik. Minden megkezdett egység díjköteles.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés