Connect with us

Hirdetés

technokrata

Halál az Internet-kávézóban

Kütyük

Halál az Internet-kávézóban

50 órányi közel folyamatos játék után halt meg egy fiatalember.

Egy 28 éves dél-koreai férfi közel megállás nélkül több mint két napig játszott folyamatosan egy Internet-kávézóban. A csak családi nevén (Lee) beazonosított internetező az ország dél-keleti részén található Taegu városában ült be egy „menetre”, ami aztán extrém hosszúságúra nyúlt. A rendőrség közlése szerint a férfi egy online harcot szimuláló játék rabjává vált.

Az egész augusztus 3-án kezdődött, amikor Lee leült a monitor elé. Az ezt követő három nap alatt mindössze az illemhelységre ment ki a számítógép mellől, illetve a helyben összetákolt ágyára dőlt le néha-néha egy rövid alvásra. A teste azonban nem bírta az iramot, ezért 50 órányi játék után egy szívroham végzett a férfivel. Furcsa fintora az életnek, hogy Lee éppen befejezte volna a játékot, amikor meghalt. Édesanyjának feltűnt, hogy régóta nem látta otthon fiát, ezért felkereste az Internet-kávézót. Ott a férfi azt mondta, hogy csak befejezi a játékot, és már megy is – pár perccel később azonban a szervezete feladta.

Pedig a dél-koreai nem volt kispályás, ami a játékot illeti. Az egyik helyi újság rögtönzött tényfeltáró riportja keretében kiderült, hogy Lee még a munkáját is otthagyta, csak hogy még több ideje legyen játszani. Mind kollégái, mind az Internet-kávézó alkalmazottai megerősítették, hogy a férfi az online szórakozás ezen formájának függője volt.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés