Connect with us

Hirdetés

technokrata

Hotmail: 2 GB kapacitás, küldőazonosítás, antiphishing

Kütyük

Hotmail: 2 GB kapacitás, küldőazonosítás, antiphishing

A világ legnagyobb ingyenes e-mailszolgáltatása megújulóban van.

A Microsoft tegnap egy olyan változatát mutatta be a milliók által használt webes Hotmail szolgáltatnak, mely sokkal inkább hasonlított egy asztali e-mailkliensre, mint egy webes levelező szolgáltatásra. A lépés újra felpezsdítheti a harcot a két rivális között: a Google ugyanis sok felhasználót elhódított a 2 GB-nyi tárhelyet kínáló Gmaillel, melyre ugyan Redmond is kapacitásbővítéssel reagált, de korántsem akkorával, mint amennyit vetélytársa biztosít az internetezőknek.

Mire lesz képes a megújult Hotmail? Nos, például a beérkezett elektronikus üzenetek előnézetének megjelenítésére. Emellett a már sokszor hangoztatott Sender ID technikát is bevetik a küldő fél azonosítása és a spam visszaszorítása végett. A levelezés biztonságát hivatott fokozni az, hogy antiphishing technológiát is implementáltak a szolgáltatásba, így a jelszóhalász támadások sokkal nagyobb részét tudja majd kiszűrni a rendszer.

Habár a bemutatón nem esett szó a tárhely növeléséről, egyesek mégis tudni vélik, hogy a revitalizált Hotmail már 2 GB-nyi ingyenes kapacitással várja majd a felhasználókat. Meglátjuk.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés