Connect with us

Hirdetés

technokrata

A T-Mobile a Kapcsolat koncertet élőben közvetíti 3G mobilokra

Kütyük

A T-Mobile a Kapcsolat koncertet élőben közvetíti 3G mobilokra

Országos premierként a T-Mobile a június 26-ai Kapcsolat koncert egészét élőben közvetíti a társaság 3G tesztjében résztvevő ügyfelek mobiltelefonjaira.

Az elmúlt évek hatalmas érdeklődésére tekintettel a T-Mobile idén is megrendezi ingyenes szabadtéri szuperkoncertjét, amelyen a zenei élet hazai és nemzetközi kiválóságai szórakoztatják a több százezres nézősereget. A helyszínen alkalmazott csúcstechnika mellett a Kapcsolat koncertet a T-Mobile számos budai és pesti kerületet lefedő 3G teszthálózatának köszönhetően mobiltelefonokon is nézni és hallgatni lehet majd. Ezzel megvalósul az első hazai 3G közvetítés, amelyet a jövőben várhatóan egyre több hasonló követ majd. Az év egyik legnagyobb európai koncertjét, Lionel Richie és Jimmy Cliff külföldi sztárvendégek fellépését így azok is nyomon követhetik majd, akik nem lehetnek a helyszínen.

A T-Mobile 3G tesztjében résztvevők az új harmadik generációs mobilhálózatot Nokia 6680 videotelefonokkal tesztelik. A készülék médialejátszójának köszönhetően kiválóan alkalmas a t-zones 3G portálon elérhető televízióadások, illetve élő közvetítések megtekintésére.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés