Connect with us

Hirdetés

technokrata

ActiveBar – eszközkészletet a böngészőbe

Kütyük

ActiveBar – eszközkészletet a böngészőbe

A webes és mobil megoldások szállítójaként ismert magyar Devworx bejelentette ActiveBar nevű portál-kiegészítő termékének legújabb változatát.

Az új funkciókkal bővült ActiveBar az internetes portálok üzemeltetőinek kezében hatékony eszköz lehet a látogatók folyamatos visszacsalogatásában és oldalaik forgalmának növelésében, de a vállalati interneteken is nagyban egyszerűsítheti a felhasználók számára a leggyakrabban használt webes alkalmazások elérését és gyorsíthatja az információk áramlását. Az ActiveBar a böngészőkbe épülve azok felületét egy új eszköztárral bővíti ki, amely a felhasználók számára egyszerűbbé és gyorsabbá teszi a kapcsolódó internetes vagy intranetes portál oldalainak és leggyakrabban használt funkcióinak elérését. A weboldal üzemeltetője által tetszés szerint összeállítható és szükség esetén rövid időn belül átalakítható eszköztár állandó jelenlétével a felhasználókat a portál rendszeres újbóli meglátogatására ösztönzi, és jelentős mértékben járulhat hozzá az ahhoz kapcsolódó márkanevek rögzüléséhez is.

Az eszköz lehetőséget biztosít a portálok üzemeltetői számára a felhasználók figyelmének aktív felhívására is szerver-oldalról kezdeményezett értesítések formájában. A felhasználók képernyőjén böngészés közben felbukkanó figyelemfelkeltő ablakok felhívások és hirdetések megjelenítésére éppen úgy alkalmasak lehetnek, mint új hírek, levelek vagy üzenetek érkezéséről történő tájékoztatásra.

Jellemzők

– állandó jelenlét a felhasználók gépén internetezés közben
– erős brand-építő hatás
– gyors (mindössze egyetlen kattintást igénylő) elérés biztosítása a portálok nyitóoldalához és legfontosabb fő rovataihoz
– kereső funkció integrálásának lehetősége (akár nem saját keresőkhöz is, mint pl. Google)
– távoli frissítés, dinamikus összeállítás lehetősége (akár modemes kapcsolat esetében is gyors)
– folyamatosan frissülő információk (időjárás, árfolyamok stb.) befűzésének és megjelenítésének lehetősége
– egységes, vagy akár felhasználónként eltérő egyedi összeállítás
– hírek vagy hirdetések megjelenítésének lehetősége figyelemfelhívó felbukkanó ablakokban, a megjelenést követően szinte azonnal
– újonnan érkezett levelekről, üzenetekről értesítések megjelenítésének lehetősége
– meglévő szerkesztőségi és más háttérrendszerekhez történő illesztés lehetősége
– Internet Explorer és Mozilla Firefox böngészők támogatása (utóbbinak Windows mellett Linux és más platformokon futó változatai is)

A böngészőkbe épülő eszköztárakat olyan nagy nemzetközi cégek is sikerrel használják oldalaik szolgáltatásainak népszerűsítésére és forgalmuk további növelésére, mint a Google, a Yahoo!, az Amazon és a Microsoft. Magyarországon a DevWorx ActiveBar termékén alapuló eszköztárakat többek között a T-Online Rt. a közelmúltban megújult t-online.hu oldala, a PcForum.hu informatikai hírmagazin és a Prog.Hu fejlesztői portál kínál felhasználói számára.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés