Connect with us

Hirdetés

technokrata

VIVAnet ajándékok az eMagyarország Roadshow-n

Kütyük

VIVAnet ajándékok az eMagyarország Roadshow-n

VIVAnet támogatás az Informatikai és Hírközlési Minisztérium által szervezett, az internetezés népszerűsítését célzó eMagyarország Roadshow-nak.

Nemcsak a kellemes időtöltés és az informálódás végett érdemes kilátogatni az Informatikai és Hírközlési Minisztérium Roadshow-jának helyszíneire 2005. május 31. és augusztus 17. között, hanem mert értékes VIVAnet ajándékok is kiosztásra kerülnek. A cég és a Minisztérium között a napokban megszületett megállapodás keretében a VIVAnet tíznapos NetCat interneteléréseket és VIVAnetDomyno+ telefondíjat is tartalmazó internet csomagokat bocsát a szervezők rendelkezésére, akik azokat a helyszíni játékok keretében osztják szét.

„Célunk, hogy az internetezők magyarországi táborát tovább növeljük, ezért fontosnak tartjuk, hogy az eMagyarország Roadshowhoz hasonló kezdeményezéseket támogassuk. Reméljük, hogy az ajándékokon keresztül széles körben tudjuk elterjeszteni az internetezés szeretetét!” – kommentálta a támogatási megállapodás megkötését a cég ügyvezető igazgatója, dr. Bödecs Béla.

A VIVAnet életében nem ez volt az első támogatási megállapodás. Ebben az évben a szolgáltató már jelentős támogatásban részesítette a Nemzeti Kulturális Örökség Minisztériuma Balassi Bálint Intézete által szervezett A Kozmosz Éneke című József Attiláról, költészetéről és koráról szóló internetes vetélkedőt.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés