Connect with us

Hirdetés

technokrata

Motorola iTunes zenemobil még ebben az évben

Kütyük

Motorola iTunes zenemobil még ebben az évben

A Motorola időről időre mindig megerősíti, hogy hamarosan elő fog rukkolni egy nagy tudású, iTunes kompatibilis zenemobillal.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a Sony Ericsson 2005-öt a zenelejátszós mobiltelefonok évének kiáltotta ki, a Samsung elsősorban a D600-as modell révén fókuszál a muzsikára, a Nokia pedig vadonatúj N sorozatú készülékei révén kínál fejlett zenelejátszási szolgáltatásokat. A mobil zenei piac mostanság tehát igen csak pezseg, így a közeljövőben a Motorolának is lépnie kell valamit.

A Motorola eredetileg azt tervezte, hogy idén tavasszal jelenti be első iTunes képes zenemobilját, a debütálásra azonban végül is mindeddig nem került sor. A találgatások szakadatlanul folynak, hogy a készülékbe 1 GB belső memória, vagy tán 4 GB-os merevlemez kerül: ez ügyben egyelőre senki sem tud biztosat.

A Sanghajban a napokban megrendezett World Handset Forum keretein belül a Motorola egyik munkatársa a következőt nyilatkozta: ˝Sajnos egyelőre nem árulhatom el a Motorola vadonatúj zenemobiljának nevét és pontos megjelenési időpontját. Ezzel együtt mindenkit biztosíthatok a felől, hogy ez az új modell hamarosan meg fog jelenni a piacon. A készülék a negyedik negyedévben várhatóan már ott lesz a kereskedéseik polcain˝.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés