Connect with us

Hirdetés

technokrata

T-Mobile: folytatódik a terjeszkedés

Kütyük

T-Mobile: folytatódik a terjeszkedés

A T-Mobile nem csak Európában, hanem a tengerentúlon is nagyon komoly tervekkel rendelkezik.

A T-Mobile USA képviselői bejelentették, hogy a vállalat az idei esztendő minden egyes negyedévében legalább 1 millió új mobil előfizetőre kíván szert tenni. A magenta színekben pompázó cég amerikai részlege 2003 vége óta egyébként lényegében minden negyedévben képes volt 1 millióval növelni előfizetői táborát, mely így az idei esztendő elején már meghaladta a 18,3 millió főt.

A T-Mobile USA szerint a növekedés továbbra is fenntartható, és még jelentős tartalékok vannak az amerikai mobiltelefonos piacban: cél, hogy a penetráció elérje a fejlett európai és ázsiai államok szintjét. Mint ismeretes, egyes országokban a mobil penetráció már most nagyobb mint 100 százalék, tehát elmondható, hogy ezekben a régiókban minden lakosnak van legalább egy készüléke, illetve előfizetése.

A vállalat szóvivője hangsúlyozta, hogy a T-Mobile a vezetékes felől egyre inkább a mobil telekommunikáció felé szeretné terelni az előfizetőket, még pedig minden korábbinál kedvezőbb tarifák alkalmazásával. Létezik például egy tarifacsomag, mely 46 dollár (9.300 forint) ellenében 1000 híváspercet, illetve teljesen ingyenes éjszakai és hétvégi beszélgetéseket biztosít.

Az operátor az Egyesült Államokban várhatóan 2006 második felében kezdi meg a 3G szolgáltatások bevezetését, a kereskedelmi rendszer pedig várhatóan 2007-ben lesz elérhető. A T-Mobile egyébként Európában már több országban működtet 3G szolgáltatásokat, Magyarországon pedig valamikor az idei esztendő második felében helyezi üzembe kereskedelmi 3G hálózatát.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés