Connect with us

Hirdetés

technokrata

QWERTY billentyűzetes ultra-vékony Motorola mobil

Kütyük

QWERTY billentyűzetes ultra-vékony Motorola mobil

Felbukkantak az első információ morzsák és kémfotók a Motorola közeljövőben debütáló, Blackberry (push e-mail) képes RAZR mobiltelefonjáról.


A RAZRberry névre keresztelt újdonság a korábban bemutatkozott Motorola RAZR V3-hoz hasonlóan rendkívül vékony kialakítással rendelkezik, noha a konkrét méretadatok egyelőre ismeretlenek. A leginkább a Palm féle Treo 650-es okostelefonhoz hasonló designnal megáldott újdonság legfőbb ismertetőjele a teljes értékű QWERTY billentyűzet, melynek segítségével minden korábbinál könnyebben lehet SMS-eket, vagy éppen elektronikus leveleket írni.

A négysávos (GSM 850/900/1800/1900 MHz) működésre képes Motorola RAZRberry a jó öreg GPRS mellett már a jelentősen nagyobb adatátviteli sebességet biztosító EDGE technológiát is támogatja. A TFT technológiájú folyadékkristályos kijelző 320×240 pixeles felbontással bír és 16 bites színmélységgel (65.536 színárnyalat) bír, digitális fényképezőgép viszont sajnos nem került a telefonba.

A RAZRberry-ről ezenkívül tudni lehet még, hogy Bluetooth kompatibilis és Windows Mobile 5.0 operációs rendszer teljesít rajta szolgálatot, illetve, hogy valamikor az idei esztendő harmadik negyedévében jelenik majd meg a piacon.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés