Connect with us

Hirdetés

technokrata

Infók egy soha meg nem jelenő, titkos új Motorola mobilról

Kütyük

Infók egy soha meg nem jelenő, titkos új Motorola mobilról

A Motorola eredetileg azt tervezte, hogy valamikor a jövő esztendő második negyedévében dobja piacra a Tarazed fejlesztési kódnevű mobiltelefont, azonban a cég vezetősége a napokban úgy döntött, hogy törli a mindeddig teljesen titkos projektet.


A V6 PEBL-éhez hasonló külső megjelenésű, széthajtható készülék alaphelyzetben 91,2 milliméter hosszú, 51 milliméter széles és 22,1 milliméter vastag, térfogata pedig 86 köbcentiméter.

A belül elhelyezett, 2,2 colos képátlójú TFT folyadékkristályos kijelző egy igazi gyöngyszem: esetében a 32×240 pixeles felbontáshoz nem kevesebb mint 262 ezer színárnyalat társul. A külső kijelző sem piskóta, ugyanis a 128×108 képpontos felbontású, 1,3 colos képátlójú display 65 ezer színt képes megjeleníteni, a bejövő hívásokat pedig videóanimációkkal jelzi. A beépített digitális fényképezőgép 1,3 megapixeles felbontású képek készítését teszi lehetővé, LED alapú vakuval van felvértezve, és miniatűr TransFlash memóriakártyákra dolgozik.

A kereskedelmi forgalomban sajnos már soha meg nem jelenő Motorola Tarazed további fontosabb specifikációi közé tartozik a GPRS Class 10 és EDGE Class 10 támogatás, a 3G képesség, a Bluetooth 2.0 kompatibilitás, valamint az 1.000 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátor.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés