Connect with us

Hirdetés

technokrata

Samsung 3G mobilok Magyarországon

Kütyük

Samsung 3G mobilok Magyarországon

A Samsung az év második felében Magyarországon is bemutatja három új harmadik generációs (3G) telefonját.


Az SGH-Z130, az SGH-Z300 és az SGH-Z500 rendkívül fejlett multimédiás szolgáltatásokat kínál a hamarosan hazánkban is kiépülő 3G-mobilhálózathoz. A Samsung 3G-telefonjai három területen is kimagasló teljesítményt nyújtanak. Ezek: a látvány, a hangzás valamint a méret.

A látvány bajnoka kétségkívül az elforgatható, ˝szélesvásznú˝ kijelzővel rendelkező Z130, amely igazi élménnyé teszi a videó fájlok megtekintését. A készülék vakuval és 2x digitális zoommal ellátott 1 megapixeles kamerájában, az MP3-lejátszóban és a Bluetooth kompatibilitásban teljesedik ki a multimédiás szolgáltatások köre. A telefon kijelzője 262 ezer szín megjelenítésére képes.


A hangzásban a három Samsung telefon közül az SGH-Z300 viszi a prímet, amely 3D sztereó hangszórókkal és digitális erősítővel rendelkezik. A készülék 50 MB beépített memóriája tovább bővíthető, így tetszőleges mennyiségű zenét vihetünk magunkkal a telefonunkban. Ebből a modellből sem hiányzik a vakuval ellátott 1 megapixeles kamera és a Bluetooth-támogatás. A készülék az MP3 zeneszámokon kívül AAC és AAC+ formátumú fájlokat is lejátszik.

Az SGH-Z500 típusú készülék, amely a világ legkisebb 3G-telefonja (89x44x24,5 milliméter), beépített antennával, karcsú készüléktesttel, 1 megapixeles kamerával és bővíthető memóriával rendelkezik. Az SGH-Z500 zenelejátszóval felszerelt modell, MP3 / AAC / AAC+ formátumú zenefájlok lejátszására alkalmas. Felhasználóbarát 3G-szolgáltatásai közül kiemelendő még a videó-telefonálásnak és a videó-üzenetek küldésének a támogatása.


A Samsung szakemberei szerint a harmadik generációs készülékek csak úgy válhatnak sikeressé, ha képesek a hálózat nyújtotta igen fejlett multimédiás alkalmazásokat felhasználóbarát formatervezéssel és kis mérettel ötvözni. Ezt tartották szem előtt a vállalat tervezői, amikor az új 3G-modelleket megalkották.

A Samsung korábban már számos alkalommal demonstrálta vezető szerepét a technológiai innováció területén. A vállalat elsőként mutatott be többek között forgatható kamerával, MP3-lejátszóval, TV-vevővel, vagy 3-szoros optikai zoommal ellátott, 5 megapixeles, majd 7 megapixeles mobiltelefont.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés