Connect with us

Hirdetés

technokrata

Európát is meghódítja a Samsung új sztereó mobilja

Kütyük

Európát is meghódítja a Samsung új sztereó mobilja

A Samsung Electronics bejelentette, hogy többek közt az európai piacokra is be fogja vezetni az SGH-Z300 típusjelzésű új mobiltelefonját.


A hivatalosan idén februárban bejelentett készülék kereskedelmi forgalomban történő debütálásának pontos időpontja egyelőre ismeretlen, és még a készülék végfelhasználói árával kapcsolatban sem született döntés.

Az SGH-Z300 igen csak parányira sikeredett: esetében 89 milliméteres hosszról, 47 milliméteres szélességről és 26 milliméteres vastagságról beszélhetünk, és ehhez mindössze 110 grammos tömeg társul.

Az UMTS és GSM hálózatokban is használható háromsávos (GSM 900/1800/1900) készülék belső TFT kijelzője 262 ezer színárnyalata révén élettel teli képmegjelenítésre képes, a 176×220 pixeles felbontás pedig értelemszerűen a részletgazdagságnak tesz jót. Az elsősorban hívófél kijelzésre szánt külső OLED kijelző 80×64 képpontos felbontással bír.

A vakuval felvértezett, 1,3 megapixeles integrált digitális kamera segítségével maximum 1280×960 pixeles felbontásban lehet fotózni, de emellett kisebb videók is készíthetők a segítségével. A belső memória az SGH-Z500-hoz hasonlóan 50 MB-os és a memóriabővítés ezúttal is megoldott. Végül, de nem utolsó sorban említést érdemel a WAP 2.0 böngésző, a Java támogatás, a Bluetooth kompatibilitás, a 3D-s sztereóhangzás, a hatvannégy szólamú hangzásvilág, valamint a fejlett multimédiás képességek (MP3 és videólejátszás).



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés