Connect with us
Hirdetés

technokrata

Megújult BellResearch honlap

Kütyük

Megújult BellResearch honlap

A BellResearch által ötödik éve kiadott Magyar Infokommunikációs Jelentés új honlappal várja a piaci adatok iránt érdeklődőket.

A Jelentés ötödik éve nyújt átfogó képet, megbízható információkat a hazai telekommunikációs, informatikai és internetes piacokról. A BellResearch tényadatokon alapuló, integrált elemzése komplexitását, terjedelmét és elismertségét tekintve a hazai piac legnagyobb ilyen jellegű felmérése.

A megújult honlap bemutatja a Jelentést, a részpiaci modulok tematikáját és a kutatási metodikát, betekintést nyújtva az egyedülállóan sokrétű és szofisztikált felmérés tartalmába és módszertani meglapozottságába. A honlap egyaránt szól a modulokat megismerni vagy megrendelni kívánó ügyfeleinknek, a szaksajtó képviselőinek, a felmérésekben részt vevő válaszadóinknak, valamint azon látogatóinknak, akik az infokommunikációs piac legfrissebb adatai iránt érdeklődnek.

Az oldalakon elérhetőek a szaksajtóban megjelent publikációk, amelyek ízelítőt adnak az eredményekből a látogatók számára.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés
Hirdetés