Connect with us

Hirdetés

technokrata

Motorola V330 a T-Mobile-nál

Kütyük

Motorola V330 a T-Mobile-nál

A T-Mobile bejelentette a méltán népszerű Motorola V300-as mobiltelefon közvetlen utódmodelljét, a Motorola V330-at.


Az első körben a T-Mobile USA-nál kapható készülék legfontosabb újdonsága, hogy a GPRS mellett immár a jóval gyorsabb EDGE vezeték nélküli adatátviteli technológiát is támogatja. Említést érdemel, hogy a T-Mobile az Egyesült Államokban egyelőre még nem vezette be EDGE szolgáltatását, viszont kis hazánkban már nem csak fővárosban, hanem tizenöt vidéki nagyvárosban is igénybe vehető a szélsebes szolgáltatás. Azzal kapcsolatban egyelőre nincsenek pontos információink, hogy a T-Mobile Magyarországon mikor kezdi majd meg a készülék kereskedelmi forgalmazását.

A 89 milliméter hosszú, 49 milliméter széles és 25 milliméter vastag telefon elődjéhez hasonlóan súlyos egyéniség, tömege ugyanis nem kevesebb mint 114 gramm. A belső TFT kijelző 176×220 pixeles felbontású és több mint 65 ezer színárnyalat megjelenítésére képes, a beépített digitális fényképezőgép pedig elsősorban 640×480 képpontos (VGA) felbontásáról, négyszeres digitális zoom funkciójáról, illetve mozgókép felvételi szolgáltatásáról ismerszik meg. Az E550-hez képest megújult a billentyűzet, melyen immár dedikált kamera és WAP gombokat is találhatunk.

Az integrált memória sajnos mindössze 5 MB méretű, ami nem sok zenének biztosít helyet, pedig a Motorola V330 többek közt MP3 lejátszásra is képes. Említést érdemel továbbá a négysávos (GSM 850/900/1800/1900 MHz) működés, a Java kompatibilitás, a WAP 2.0 böngésző, a Bluetooth támogatás, a széles körű üzenetküldési szolgáltatások, illetve sajnos az infravörös port hiánya. A T-Mobile USA-nál a Motorola V330 előfizetéssel 149 dollárba, vagyis mintegy 30 ezer forintba kerül.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés