Connect with us

Hirdetés

technokrata

Kézírásfelismerés és GPS a Samsung új mobiljában

Kütyük

Kézírásfelismerés és GPS a Samsung új mobiljában

A Samsung megkezdte legújabb okostelefonjának kereskedelmi forgalmazását.


A Samsung SCH-i539 névre keresztelt készülék a CDMA 1x 800 MHz-es hálózatokban használható és sajnos csak Kínában kapható, ennek ellenére néhány szót mindenképp érdemes ejtenünk róla. A rendkívül elegáns, széthajtható kialakítással rendelkező készüléken a szokásostól eltérően nem Symbian, vagy Windows operációs rendszer, hanem Palm OS teljesít szolgálatot.

A nagy teljesítményű MX1-es mikroprocesszorral felvértezett újdonságban 64 MB ROM és 32 MB RAM memória kapott helyet, SD memóriakártyákkal pedig tovább bővíthető ez a már alaphelyzetben sem éppen szűkös kapacitás. Belül egy igen csak nagy, 2,3 colos képátlóval rendelkező TFT folyadékkristályos kijelzőt helyeztek el a fejlesztők: a 16 bites színmélység (65.536 színárnyalat) legfeljebb átlagosnak nevezhető, ellenben a 324×352 pixeles felbontás mindenképp kiemelkedő. A kiegészítő külső kijelző a legmodernebb OLED technológiára építkezik, felbontása pedig 128×96 pixel.

A Samsung SCH-i539 további fontosabb specifikációi közé tartozik az 1 megapixeles felbontású, vakus digitális fényképezőgép, a VoD (Video on Demand) funkciók, az MP3 és MPEG4 lejátszási képesség, a WAP 2.0 böngésző alkalmazás, az elektronikus levelezési kliens, a kézírásfelismerési technológia, valamint a GPS navigációs rendszer.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés