Connect with us

Hirdetés

technokrata

Mobiltelefon macsóknak: extrém design és négy hangszóró

Kütyük

Mobiltelefon macsóknak: extrém design és négy hangszóró

Ezúttal egy kifejezetten a teremtés koronáinak szánt mobiltelefon újdonságról számolhatunk be.


A ˝Diamond˝, vagyis ˝Gyémánt˝ névre keresztelt készülék ténylegesen úgy néz ki, mint egy csiszolt gyémánt: felületét rengeteg oldaltörés borítja, nagyobb sima felületet pedig csak a hátlapon találunk.

A telefon érdekessége nem más, mint hogy a megszokott egy helyett, nem is kettő, hanem rögtön négy hangszóró került bele, ráadásul ezen hangszórók extravagáns módon a négy sarokban, divatos borítás alatt kaptak helyet. Akinek esetleg még ezen, igen csak komoly mobil hangrendszer sem lenne elegendő, akár még egy a mélyhangok kiemelésére alkalmas asztali dokkoló rendszert is beüzemelhet. Utóbbi dokkoló állomás egyben tölti is a telefon lemerült akkumulátorát, valamint adatátviteli központként is funkcionál.

A San Francisco-i Newdealdesign és az Emblaze Mobile munkatársai által közösen kifejlesztett prototípusban nagyméretű színes kijelző, valamint nagy felbontású digitális fényképezőgép modult kapott helyet, azonban a konkrét specifikációk egyelőre sajnos ismeretlenek, mint ahogy még azt sem lehet tudni, hogy a ˝Diamond˝ egyáltalán megjelenik-e majd a kereskedelmi forgalomban.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés