Connect with us

Hirdetés

technokrata

Életet mentett a kamerás mobil: halálos mérgű pók volt a fotóalany

Kütyük

Életet mentett a kamerás mobil: halálos mérgű pók volt a fotóalany

Egy pókcsípést szenvedett fiatalember életét az mentette meg, hogy lefényképezte halálos mérgű támadóját.


A huszonhárom esztendős Matthew Stevens nem sokkal a pókcsípés után összeesett és szerencsére gyorsan kórházba került. Ott az orvosok MMS-ben elküldték a telefonján tárolt pók fényképet a Bristoli Állatkert szakértőinek, akik azonnal megállapították, hogy pontosan milyen fajtájú állatról van szó, így a doktorok már be tudták adni a betegnek a megfelelő ellenszérumot.

A brit fiatalember munkahelyén, egy kocsmában épp a fagyasztógépet tisztította, amikor egy vélhetően egy banán szállítmányból előbukkanó mérgespók megcsípte. ˝Akkora volt, mint a tenyerem és kétszer is megcsípett, végül aztán a hűtőben landolt és ez egy kicsit lenyugtatta˝ – mondta a történtek után az áldozat, aki elmondta, hogy csak érdekességképp fotózta le a pókot, ám később kiderült, hogy ezek életmentő fotók voltak. A szakértők megállapították, hogy egy brazil vándorpók volt a tettes, mely a világ egyik legerősebb mérgű pókja.

˝Azt hittem nem fogom túlélni. Olyan szorítást éreztem a mellkasomon, hogy alig kaptam levegőt. A vérnyomásom az egekben volt és a szívem úgy vert, hogy majd´ kiesett˝ – tette hozzá Stevens. Arról sajnos nem szól a fáma, hogy pontosan milyen mobiltelefonnal készültek az életmentő fényképek.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés