Connect with us

Hirdetés

technokrata

2 megapixeles kamerás új PDA-mobiltelefon kihúzható billentyűzettel

Kütyük

2 megapixeles kamerás új PDA-mobiltelefon kihúzható billentyűzettel

Hamarosan egy újabb kéziszámítógép-mobiltelefon öszvér készülék fog feltűnni a színen.


Az egyik legnagyobb dél-koreai mobil szolgáltató, a KTF munkatársai bejelentették, hogy a vállalat hamarosan megkezdi a KTF-U1500 típusjelzésű készülék kereskedelmi forgalmazását, mely mind mobiltelefon, mind pedig PDA vonásokkal is rendelkezik. A szétcsúsztatható kialakítású újdonság leginkább a T-Mobile-féle MDA III-hoz hasonlítható: a billentyűzet a felső rész elcsúsztatásával csalogatható elő. Az egyébként harmonikus vonalvezetésű kis masina designjába sajnos belerondít egy méretes külső antenna.

A TFT technológiájú, érintésérzékeny folyadékkristályos kijelző 2,4 colos képátlóval rendelkezik, felbontása 240×320 pixel (QVGA), ezenkívül pedig nem kevesebb mint 262 ezer színárnyalatot képes megjeleníteni. A CCD szenzoros, autofókuszos beépített digitális fényképezőgép segítségével maximum 2 megapixeles felbontású fotók, illetve kisebb videóanyagok készíthetők. Az elkészült anyagok a belső memóriában, valamint a készülékbe helyezhető miniSD memóriakártyákon tárolhatók el.

A KTF-U1500 további fontosabb specifikációi közé sorolható a Windows Mobile 2003 Second Edition operációs rendszer, az MP3 és VOD lejátszási képesség, valamint a hatvannégy szólamú polifonikus hangzás. A készülék ára egyelőre nem ismeretes.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés