Connect with us

Hirdetés

technokrata

Hihetetlen, de igaz: itt a sportkocsi formájú mobiltelefon!

Kütyük

Hihetetlen, de igaz: itt a sportkocsi formájú mobiltelefon!

Az LG Electronics legújabb mobiltelefonja vélhetően elsősorban különleges designjával fogja meghódítani a vásárlók szívét.


A dél-koreai székhelyű vállalat most debütált újdonsága, a 410-es sorozatú készülék külsőre leginkább egy mini sportkocsira hasonlít. Az elmúlt hónapban a hannoveri CeBIT-en debütált LG M4300-ra épülő LG 410 Series a dél-koreai piacon várhatóan két hónapon belül meg fog jelenni, majd pedig ezt követően az európai és észak-amerikai régióban is fel fog bukkanni.

A készülékbe szerelt digitális fényképezőgép segítségével maximum 1,3 megapixeles felbontású fotók készíthetők, de emellett természetesen videófelvételeket is rögzíthetünk a telefonnal. A TFT technológiájú belső folyadékkristályos kijelző nem kevesebb mint 262 ezer színárnyalatot képes megjeleníteni, a teljes körű SMS, EMS és MMS kompatibilitás pedig már szinte magától értetődik. A telefonból az MP3 lejátszó alkalmazás és a mobil banki szolgáltatások sem hiányoznak.

A számos divatos színben kapható kagylóformájú telefon szétnyitását akár egy sportautó hangja is kísérheti, háttérképnek pedig luxus sportkocsik képét lehet beállítani. Az LG 410 Series ára egyelőre ismeretlen.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés