Connect with us

Hirdetés

technokrata

Olcsóbb mobil roaming a Vatikánba zarándokolók számára

Kütyük

Olcsóbb mobil roaming a Vatikánba zarándokolók számára

A II. János Pál pápa temetésére zarándokolók e héten jelentősen olcsóbban roamingolhatnak Olaszországban, mint egyébként.

A Vatikánba látogató lengyel hívők mától, azaz csütörtöktől kezdve egészen vasárnap estig rendkívüli mobiltelefon percdíj kedvezményeket élveznek.


A PTK Centertel mobiltelefonos operátor szóvivője az üggyel kapcsolatban elmondta, hogy a vállalat előfizetőinek az említett napokban mindössze 1 zlotyit, vagyis mintegy 60 forintot kell fizetniük minden egyes Olaszországban megkezdett híváspercért. Ez az összeg negyede-ötöde a hagyományos tarifának.

A PTK Centertel körülbelül 7,5 millió ügyféllel rendelkezik. Az akcióban részt vesz továbbá a 6,5 milliós előfizetői bázisú Polkomtel, valamint a több mint 8 millió előfizetővel büszkélkedő PTC Era GSM mobil szolgáltató. A lengyel külügyminisztérium közlése szerint a szombaton elhunyt pápa szülőhazájából legalább egymillióan zarándokolnak el a pénteken tartandó temetésre, de egyesek szerint elképzelhető, hogy a lengyel látogatók száma a kétmilliót is meg fogja haladni.

Azzal kapcsolatban egyelőre nincsenek információink, hogy a hazai mobil szolgáltatók esetlegesen hasonló roaming akciót indítanának erre a néhány napra.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés