Connect with us

Hirdetés

technokrata

Mobiltelefonos headset teljesen ingyen és bérmentve!

Kütyük

Mobiltelefonos headset teljesen ingyen és bérmentve!

Egy közelmúltban indult kezdeményezés oly módon szeretné biztonságosabbá tenni a közlekedést, hogy az igénylők számára ingyenesen biztosít mobiltelefonos headsetet.


A www.freeheadset.org címet felkereső és igénylésüket leadó felhasználók a kiválasztott headsetet ingyen és bérmentve megkapják, mindössze a 3,94 dolláros szállítási költséget kell maguknak állniuk.

Matt MacAdams, az ötlet szellemi atyja az üggyel kapcsolatban elmondta, hogy a 2003. decemberében indult kezdeményezés rendkívül sikeres, amit mi sem bizonyít jobban, mint, hogy az azóta eltelt időkben immár több mint 39 ezer ingyenes headset talált gazdára. MacAdams tisztában van azzal, hogy az embereknek elsőre nehéz elhinniük, hogy ingyen kaphatnak egy mobil headsetet, ennek ellenére mindenkit rendelésre ösztönöz. Emberünk hangsúlyozta, hogy a kipostázott termékek vadonatújak, bontatlan csomagolásúak, és teljesen működőképesek, vagyis senkinek sem kell átveréstől tartania.

A FreeHeadset munkatársai egyelőre csak az Egyesült Államokban és Kanadában teljesítenek megrendeléseket, és mindenkit biztosítanak a felől, hogy adatait nem adják ki egyetlen külsős cégnek sem, és a FreeHeadset sem fog senkit kéretlen elektronikus levelekkel bombázni. ˝Rendkívül fontosnak tartom, hogy a lehető legtöbben használjanak mobiltelefonos headsetet vezetés közben, mert így sokkal biztonságosabb lehet a közlekedés˝ – mondta MacAdams.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés