Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Samsung már javában a 3G utódján, a 3,5G mobil technológián dolgozik

Kütyük

A Samsung már javában a 3G utódján, a 3,5G mobil technológián dolgozik

A Samsung Electronics a CTIA Wireless szakkiállításon a közelmúltban bemutatta a HSDPA (High Speed Downlink Packet Access) technológia működését.

Ezzel a Samsung bepillantást engedett a 3,5G mobiltechnológia világába.

A szélessávú mobilkommunikáció új formája, a HSDPA rendszer hétszer akkora adatátviteli sebességet biztosít, mint a ˝hagyományos˝ harmadik generációs WCDMA technológia. A HSDPA elterjedésével a multimédiás alkalmazások egy eddig nem látott minőségi szinten válnak elérhetővé. Az előfizetők többek között DVD-minőségű filmeket tölthetnek le és nézhetnek meg, interaktív multimédiás játékokat játszhatnak, és videokonferenciákat tarthatnak a 3,5G technológia segítségével. A rendszer ezenkívül nagysebességű, vezeték nélküli Internet-hozzáférést is biztosít.

A Samsung elsőként fejlesztett ki olyan HSDPA-mobilkészüléket, amely készen áll a sorozatgyártásra. A telefont a vállalat szintén a CTIA kiállításon mutatta be.

˝Vállalatunk igyekszik a legfejlettebb multimédiás funkciókkal felruházni a mobilkészülékeket. Büszkék vagyunk, hogy bemutathattuk a nagyközönségnek a HSDPA-technológia működését, amellyel újabb mérföldkőhöz érkeztünk a széles sávú mobil alkalmazások fejlesztésében˝ – mondta Pete Skarzynski, a Samsung alelnöke.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés