Connect with us

Hirdetés

technokrata

Két hónapot késik a Philips vadonatúj megapixeles kagylómobilja

Kütyük

Két hónapot késik a Philips vadonatúj megapixeles kagylómobilja

A megapixeles kamerával szerelt, kagylóformájú Philips 760-as mobiltelefon az eredetileg tervezettnél két hónappal később kerül forgalomba.


A Philips a Cannes-i 3GSM Világkongresszus keretein belül rántotta le a leplet legújabb felsőkategóriás mobiltelefonjáról, a Philips 760-ról, melyről akkoriban még azt nyilatkozták a cég képviselői, hogy várhatóan áprilisban jelenik meg a piacon. Ezzel szemben a legfrissebb híradások már arról szólnak, hogy a telefon előreláthatólag csak valamikor júniusban kerül majd fel a boltok polcaira. A telefon ára egyébként 349 euró lesz.

A Siemens SF65-tel rokon Philips 760-ban egy 1,23 megapixeles felbontással büszkélkedő kameramodul kapott helyet, melynek segítségével maximum 1.280×960 pixeles felbontású fényképeket, illetve kisebb videóanyagokat lehet rögzíteni. A kamera kapcsán szólnunk kell még többek közt a digitális zoom funkcióról, valamint a beépített segédfényről. A telefon memóriájában körülbelül hetven darab fényképnek van helye.

A kihajtható és elforgatható folyadékkristályos kijelző 128×160 pixeles felbontással, valamint 16 bites színmélységgel (65 ezer színárnyalat) rendelkezik, ami manapság azért már túlhaladottnak nevezhető.

A 91 milliméter hosszú, 44 milliméter széles és 23 milliméter vastag új Philips mobiltelefon 104 gramm tömegű. A fontosabb specifikációk közé sorolható a 20 MB-os belső memória, a GPRS Class 10 támogatás, a WAP 1.2.1 böngésző, a Java MIDP 2.0 kompatibilitás, a fejlett naptár alkalmazás, valamint az 500 bejegyzés eltárolására alkalmas telefonkönyv.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés