Connect with us

Hirdetés

technokrata

Motorola: áprilisban érkezik a fekete RAZR V3 és az A1000

Kütyük

Motorola: áprilisban érkezik a fekete RAZR V3 és az A1000

A Motorola rajnogók megnyugodhatnak: hamarosan megkezdődik a Motorola RAZR V3 Black Edition, illetve a Motorola A1000-es készülékek kereskedelmi forgalmazása.

Különböző források szerint a különleges kiadású, fekete színben pompázó RAZR V3, illetve a kéziszámítógép vonásokkal megáldott A1000 várhatóan már a jövő hónapban meg fog jelenni az európai piacokon.


A jó öreg GSM mellett a harmadik generációs UMTS hálózatokban is használható Motorola A1000-ről tudni lehet, hogy kizárólag a Vodafone-nál lesz kapható. A telefon ára előfizetés nélkül 849 euró, vagyis mintegy 210 ezer forint lesz, azt viszont egyelőre még nem lehet tudni, hogy előfizetéses csomagban mennyibe fog kerülni a készülék. Harmadik generációs telefonról lévén szó, a Motorola A1000 alkalmas kétirányú videokonferenciák lebonyolítására, valamint MP3 és MPEG4 állományok lejátszására, felvételére és streaming módon történő vételére. Az IMAP4 és POP3 kompatibilis elektronikus levelezési klienssel felvértezett készülék természetesen nem csak SMS-ek és EMS-ek, hanem multimédiás üzenetek küldésére és fogadására is alkalmas. Az internetes tartalmak megjelenítéséről a jól ismert SSR (Small Screen Rendering) technológiára épülő Opera webböngésző, a PDF fájlok kezeléséről pedig a Picsel Document Viewer nevezetű alkalmazás gondoskodik. Az USB, Bluetooth és VPN (Virtual Privat Network) támogatású Motorola A1000 24 MB beépített memóriával van ellátva, azonban ezen kapacitás memóriakártyák segítségével könnyedén tovább bővíthető.

A Motorola RAZR V3 Black Edition a konkurens T-Mobile kínálatában fog felbukkanni a jövő hónapban, az újdonság ára sajnos egyelőre még ismeretlen. A fekete színű, 98 milliméter hosszú, 55 milliméter széles, 13,9 milliméter vastag és 95 gramm tömegű újdonság érdekessége a fém borítás, mely egyrészt exkluzív megjelenést, másrészt pedig ellenállóságot biztosít a V3-nak. A 2,2 colos képátlójú belső kijelző esetében 176×220 pixeles felbontásról, valamint 65 ezer színárnyalatról beszélhetünk. A mai elvárásoknak megfelelően már a külső LCD sem monokróm, hanem 4.096 színárnyalatú. Természetesen a négysávos (GSM 850/900/1800/1900 MHz) Motorola V3-ból sem hiányozhat a beépített digitális fényképezőgép, mely többek közt 0,3 megapixeles felbontást és négyszeres digitális zoom funkciót tudhat magáénak.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés