Connect with us

Hirdetés

technokrata

Késik a T-Mobile féle MDA IV kommunikátor

Kütyük

Késik a T-Mobile féle MDA IV kommunikátor

A sokak által várva várt, igen csak figyelemre méltó szolgáltatási körű T-Mobile MDA IV a vártnál valamivel később jelenik majd meg a kereskedelmi forgalomban.

A német T-Mobile eredetileg azt tervezte, hogy valamikor idén nyáron kezdi meg az MDA IV kereskedelmi forgalmazását, ezzel szemben a legfrissebb híradások most már arról szólnak, hogy a készülék legkorábban ősszel jelenhet meg a piacon. Ezzel párhuzamosan az MDA IV Vodafone-os (VPA IV), illetve Orange-os változatai is az eredetileg tervezettnél később fognak debütálni. Mint ismeretes, az MDA IV nem más, mint egy a tajvani HTC által gyártott nagy tudású PDA-mobiltelefon.


Ez egyébként az első Windows Mobile operációs rendszerrel ellátott harmadik generációs (3G) telefon, és egyben az első kommunikátor, mely 640×480 pixeles felbontású VGA kijelzőt tudhat magáénak. A Nokia közelmúltban debütált 9300 és 9500 típusjelzésű okostelefonjai sem rendelkeznek rossz kijelzővel, mégis alig fele akkora az azokba szerelt LCD-k felbontása, mint az új MDA modellé.

A T-Mobile MDA IV további érdekességei közé tartozik a két darab beépített digitális fényképezőgép, a teljes értékű QWERTY billentyűzet, az elforgatható kijelző, a Bluetooth kontroller, a Wi-Fi kompatibilitás, valamint a nem kevesebb mint 520 MHz-es működési frekvenciával rendelkező Intel XScale mikroprocesszor. A háromsávos (GSM 900/1800/1900 MHz) működésű újdonság természetesen SMS, MMS, GPRS és UMTS kompatibilis és többek közt a Push E-mail szolgáltatást is támogatja.

A T-Mobile hazai kínálatában jelenleg a T-Mobile MDA III lelhető fel – előfizetéses csomagban 129.990 forintos áron.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés