Connect with us

Hirdetés

technokrata

Négy új Bluetooth headset a Plantronics-tól

Kütyük

Négy új Bluetooth headset a Plantronics-tól

A Plantronics négy vadonatúj, vezeték nélküli Bluetooth headsettel rukkolt elő.


Az amerikai székhelyű gyártó Voyager 510 Bluetooth-Headset-System névre keresztelt újdonságának szerves részét képezi egy nagyobb dokkolóállomás, melynek segítségével a rendszer hagyományos vezetékes telefonokkal is együtt tud működni. A mindössze 15 gramm tömegű headsetet egy időben két Bluetooth kompatibilis készülékkel lehet párosítani. A kiváló hangminőségről egy speciális zajcsökkentő technológia gondoskodik, a nagy kapacitású akkumulátor pedig 6 órás beszélgetési időt, illetve 100 órás készenléti időt tesz lehetővé. A boltok polcain idén nyáron debütáló komplett rendszer 250 euróba fog kerülni, maga a headset pedig 79 eurós áron lesz kapható.

Ugyancsak valamikor nyáron érkezik a Plantronics legújabb belépőszintű modellje, a Tonga. A 10 órás beszélgetési időt biztosító headset érdekessége nem más, mint a mini joystick kezelőszerv.

A Plantronics Tahiti nevezetű új headsetje elsősorban elegáns megjelenéséről, Bluetooth 1.2 támogatásáról, miniatűr vibramotorjáról, valamint mindössze 10 grammos tömegéről ismerszik meg. Az egy darab AAA elemről üzemelő készülék ősztől lesz kapható, a várható fogyasztói ár azonban egyelőre ismeretlen.

Végül, de nem utolsó sorban szólnunk kell még a Plantronics Myna-ról: a 130 eurós áron kapható, a telefonok címjegyzékével automatikus szinkronizációra képes készülék egy 2 W-os hangszórót kapott, és a gyártó szerint kiváló minőségű kihangosításra képes.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés