Connect with us

Hirdetés

technokrata

A CeBIT-en a T-Mobile bemutatja az összes érzékszervre ható új szolgáltatásait

Kütyük

A CeBIT-en a T-Mobile bemutatja az összes érzékszervre ható új szolgáltatásait

A T-Mobile multimédiás ajánlata keretében a slágerlisták élén álló zenéket lehet mobiltelefonon élvezni, valamint a legfrissebb televíziós híreket és a legújabb online játékokat.

A CeBIT 2005 kiállításon a T-Mobile stand látogatói nem csupán a multimédiás szolgáltatásokról értesülhetnek, hanem ki is próbálhatják azokat. A zenerajongók kipróbálhatják, hogy az új mobil zenegép szolgáltatás hogyan alakítja át zeneszámok lejátszására alkalmas készüléküket mobil zenegéppé. A videoklipek kedvelői például a nap legfrissebb híreit mozgóképek formájában tekinthetik meg. Az online játékok hívei pedig exkluzív kalandot élhetnek át a CeBIT-en, ugyanis a T-Mobile (mint a játék kizárólagos forgalmazója) bemutatja a ˝Splinter Cell – Chaos Theory˝ játékot, mely a nagysikerű Splinter Cell sorozat harmadik epizódja.

A T-Mobile új zenegép szolgáltatásával a zenerajongók kedvükre tölthetik le kedvenc zenéiket a zenelejátszásra képes telefonjaikra a nap bármely szakában, saját slágerlistájukat szerkeszthetik és tárolhatják készülékeiken és mindig magukkal vihetik. A szolgáltatás lehetővé teszi a megfelelő készülékek tulajdonosainak, hogy a számokat teljes egészében, digitális módon tölthessék le. A mobil zenei szolgáltatás azért is különleges, mert kétszeri felhasználást tesz lehetővé. A mobil, t-zones Internetes portálon keresztül a mobilkészülékre történő letöltés mellett a felhasználó az Internetes portálról a PC-jére is letöltheti a zenét, ez lehetővé teszi a zeneszám későbbi CD-re másolásának lehetőségét is. A T-Mobile előfizetők saját döntésén múlik, milyen módon kívánnak élni a kétszeres felhasználási lehetőséggel. Az Interneten keresztül vásárolt zeneszámok természetesen szintén letölthetők a későbbiekben mobiltelefonra, az adatforgalom ez esetben nem kerül számlázásra. A 2005 tavaszára tervezett bevezetés időpontjára a mobil zenegép szolgáltatás felhasználói több százezer zeneszámból választhatnak, beleértve a rock, pop, klasszikus és egyéb kedvelt zenei irányzatokat.

A mobil zenegép szolgáltatást a Csoport másik tagvállalata, a T-Online fogja megvalósítani. A T-Mobile a T-Online sikeres Internet platformját, a Musicload-ot fogja használni. Első lépésként, a széleskörű kínálat elérhetővé válik a zeneipart képviselő, kiválasztott együttműködő partnerek számára. A zeneszámok kínálata az év során folyamatosan bővülni fog. A hálózat képességei és a mobilkészülék típusának fényében, a kiválasztott zeneszámokat GPRS vagy UMTS segítségével tölthetik le. Letöltés közben a zeneszám teljes egészében hallgatható – még a kivételesen gyors UMTS letöltés esetén is, ami csupán egy percet vesz igénybe. Ezt a szolgáltatást kezdetben a Nokia 6630, 6680 és az MDA compact készülékek fogják támogatni. Az év során nagy számban csatlakoznak majd a zenei szolgáltatást támogató készülékek kínálatához egyéb telefonok is.

Jó hír mindenki számára, aki nem tervezi a CeBIT meglátogatását: a T-Mobile multimédiás szolgáltatásai keretében az olyan szolgáltatások, mint például a videoklipek a mindennapi élet során is széleskörűen használhatók. Multimédiás készülékek birtokában a Data 5 adatcsomagot választó T-Mobile szerződéskötéskor, illetve annak meghosszabbításakor 25 euró értékben jóváírást kapnak, mely összeg három hónapon belül felhasználható a NaviGate, Mobile Jukebox, MMS News és az E-Mail Push-Service szolgáltatások ingyenes igénybevételére.

Az újdonságnak számító T-Mobile videoklipek a nap legfontosabb politikai és gazdasági híreit, az UEFA futballbajnokság legfontosabb mozzanatait, mozi-előzeteseket és zenei klipeket tartalmaznak. A szolgáltatást a UMTS mobilkészülékek támogatják, ezek képesek fogadni a mozgóképeket, az ún. video stream-eket. A T-Mobile előfizetők már most is megtalálhatják videoklip formájában a napi híreket, futball,-mozi,-időjárás,-erotika és zenei témákkal összefüggő információkat a t-zones mobil online portálon. Az ˝RTL aktuell mobil˝ hírszolgáltatás kizárólag csak itt érhető el. A német RTL műsorvezetője, Peter Kloeppel ismerteti a legfrissebb híreket, melyeket a mobilkészülékek tulajdonosaihoz naponta egyszer, videostream formátumban juttatnak el – egy teljes órával korábban, mint a televíziós sugárzás időpontja. A CeBIT alatt az összes T-Mobile videoklip ingyenes lesz.

A T-Mobile a játékok kedvelőinek igazi csemegét kínál a CeBIT-en: a vállalat bemutatja a nagysikerű ˝Splinter Cell˝ taktikai és akció játék új verzióját, még a kereskedelmi bevezetés előtt. A ˝Chaos Theory˝ játékban a résztvevők ismét Sam Fisher ügynök szerepében találják magukat, közelharcban vagy különleges fegyverekkel felvértezve viaskodnak ellenfeleikkel, egy veszélyes bandával, akiknek eltökélt célja, hogy a világot káoszba taszítsák. Négy különböző “világrend” és hét nehézségi szint állítja különböző kihívások elé még akár a legtapasztaltabb online játékosokat is. A ˝Splinter Cell – Chaos Theory˝ kizárólag csak a t-zones mobilportálon, a CeBIT ideje alatt (március 10-16.) lesz elérhető a ˝Downloads˝ (letöltések) szekción belül.

A játék letöltése mobiltelefonra 4,99 euró egyszeri díj megfizetését követően lehetséges, valamint a szokásos csatlakozási díj költsége terheli még a játékost. A Splinter Cell új verziója szintén elérhető lesz PC-n, március 17-től kezdődően. Emellett, a T-Mobile klasszikus, közismert játékok széles körét kínálja még a CeBIT alatt és azt követően: a ˝Connect 4˝ letöltésenként (csatlakozási díj nélkül) csupán 2,99 euróba kerül márciusban és áprilisban, ugyanezen időszakban a ˝Space Invaders˝ letöltése a t-zones mobilportálról ugyanezen díjazás mellett lehetséges. Az összes, emeltdíjas játék elérhető lesz kedvező árakon a ˝Downloads/Spiele/Perfekte Games (preisreduziert)˝ címen a t-zones mobilportálon.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés